Eltűnt székelyudvarhelyi férfit keresnek

Székelyhon 2020. június 30., 21:18

Nagy erőkkel keresik a székelyudvarhelyi Bözödi Ferencet, aki június 27-én, szombaton reggel távozott otthonából anélkül, hogy bárkinek is jelezte volna, hogy hová megy.

Bözödi Ferenc. Szombat óta nem látták Fotó: Székelyudvarhelyi Helyi Rendőrség/Facebook

A Hargita Megyei Rendőr-felügyelőség tájékoztatása szerint a férfi eltűnésekor kék és szürke munkaruhában, és tarka, főleg zöld színű rövidújjú inget, valamint sötét színű sportcipőt viselt. Nincs nála a személyi igazolványa, a telefonját azonban magával vitte, de nem válaszol a hívásokra.

A férfi 170 centiméter magas, körülbelül 90 kiló, rövid barna hajú és zöld szemű.

{A}

A hatóságok arra kérnek mindenkit, akinek információja van róla, hogy jelezzék a 112-es egységes segélyhívó számon, vagy jelentsék a legközelebbi rendőrőrsön.

A Székelyudvarhelyi Helyi Rendőrség Facebook-oldalán jelezte, hogy a csendőrséggel, a Székelyudvarhelyi Vöröskereszt, a Nagy-Küküllő Vadászegyesület és az Udvarhelyért Tesszük Civil Akciócsoport tagjaival június 30-án 13 órakor az eltűntnek nyilvánított székelyudvarhelyi, 55 éves Bözödi Ferenc keresésére indult.

Mint írják, a felsorolt egységek és szervezetek tagjai az összegyűjtött információk alapján

több keresési zónát is beazonosítottak, amelyeket következetesen átvizsgálnak, mindent megtéve annak érdekében, hogy az eltűnt személy mihamarabb előkerüljön.

Kérik, hogy amennyiben bárki információval tud szolgálni a férfi hollétét illetően, értesítse diszpécserszolgálatukat a 0266-210 210-es telefonszámon.