Kidőlt villanyoszlop zárt le egy utcát Székelyudvarhelyen

Fülöp-Székely Botond 2020. június 27., 18:41

Teljesen elzárta a székelyudvarhelyi Keresztvápa utcát egy kidőlt villanyoszlop szombaton délután. Problémák vannak ugyanakkor a Wesselényi Miklós és Tamási Áron utcák kereszteződésében lévő jelzőlámpával is.

Fotó: Székelyudvarhelyi Helyi Rendőrség

Egy fa villanyoszlop dőlt ki szombaton késő délután a Keresztvápa utcában, elzárva az úttestet az autós forgalom elől. A polgármesteri hivatal és a helyi rendőrség munkatársai az áramszolgáltatóval igyekeznek felvenni a kapcsolatot, hogy elháríthassák a problémát. Amíg ez megtörténik, arra kérik az autósokat, hogy más útvonalon közlekedjenek.

Fotó: Székelyudvarhelyi Helyi Rendőrség

Ezenkívül óvatosságra intik a Wesselényi Miklós és Tamási Áron utcák kereszteződésében közlekedőket is, hiszen jelenleg hibásan működik egy ottani jelzőlámpa – viszonylag rövid ideig biztosít szabad utat a Segesvár irányából közlekedőknek. A problémát egy nyergesvontató sofőrje okozta, aki péntek éjjel nekihajtott járművével a fénysorompó tartóoszlopának. Az esetet kamera is rögzítette. A polgármesteri hivatal munkatársai legkésőbb hétfőre ígérik a jelzőlámpa helyreállítását.

Fotó: Székelyudvarhelyi Helyi Rendőrség

{A}