Elekes-Darabont is marad a GYHK-nál

Gergely Imre 2020. június 26., 19:23

A huszadik játékosát is bemutatta a Gyergyói Hoki Klub. Az Erste Liga megnyerését mint célt nyíltan kitűző piros-fehérek ismét egy saját nevelésű játékos szerződéshosszabbítását adták hírül.

Erős csapat van kialakulóban Gyergyószentmiklóson Fotó: Tamirjan Robert Photography

A 27 éves Elekes-Darabont Hunor Csabáról így ír közelményben a GYHK: „Nem kíméli magát, keményen oda teszi a csontot, legjobb tudása szerint elvégzi a rábízott munkát, fáradhatatlanul robotolja végig a meccseket – nagy szükség van az ilyen típusú játékosokra a csapatban”. És ha helyzetbe kerül értékes gólokat lő – teszik hozzá.

{A}

A jobbkezes csatár azon hazai jégkorongozók közé tartozik, akik Gyergyóból indultak, ifi éveikben Magyarországon szereztek tapasztalatot (Debrecen U18-as, U20-as és felnőtt csapatában is játszott), majd hazatért, hogy a piros-fehér színekért küzdjön.

Elekes-Darabonttal a GYHK keretét tizenegy csatár, nyolc hátvéd és egy kapus alkotja – már ami az eddig hivatalosan bejelentett névsort illeti.

Várhatóan bővül ez a lista, és az eddigiek alapján arra is számítani lehet, hogy újabb nagy nevek is érkeznek. Tény, valóban a liga megnyerésére esélyes gárda áll össze Gyergyószentmiklóson.