A Sovata Transferrel bővül a székelyföldi reptéri kisbuszos közlekedés (x)

2020. június 15., 09:20

Megszokott dologgá vált, hogy a székely ember is repül. Elrepül az anyaországi rokonokhoz, vagy épp azok hozzánk, elrepül a nagyvilágba szerencsét próbálni mint a mesében, de egyre többen engedjük meg magunknak, hogy repülővel ruccanjunk el kirándulni.

Fotó: Sovatatransfer

Elsőre a repülőjegy és maga a repülés tűnhet a legbonyolultabbnak egy ilyen utazásban, pedig itt téved legnagyobbat a kedves olvasó.

Aki már el akart jutni a reptérre vagy onnan ki, az nagyon jól tudja, hogy milyen nehézkes is a közúti közlekedés szép hazánkban.

Hacsak nem jön ismerősünk, rokonunk értünk Marosvásárhelyre, Kolozsvárra, Szebenbe vagy bármelyik másik hazai légikikötőbe, akkor a hazaút bizony sokszorosa lehet a repülőútnak minden tekintetben.

Példának okáért Budapestről szeretne valaki eljutni Szovátára. Budapestről Marosvásárhelyre átlag 50 perces a repülési idő, de mivel vásárhelyi reptérről nincsen publikus és rendszeres tömegközlekedés, akkor egy taxival el kell jutni Marosvásárhelyig, onnan esetleg elbuszozni a város jeddi vagy a koronkai kijáratához és ott várni egy fülledt, zsúfolt maxitaxira ami elvisz minket a fürdővárosig, megállva minden településen, majd Szovátára érve itt is taxit fogni, hogy eljussunk a szállásra.

Ez a kis kellemetlen utazás további értékes órákat jelent életünkből és a repülőjegy árának többszörösét akár.

Új alternatívát kínál a Sovatatransfer csapata, akik a felsorolt kellemetlenségektől megkímélik a kedves utasokat egy magasabb szolgáltatást nyújtva a hasonló profilú vállalkozásokhoz viszonyítva, de nem drágábban.

A SovataTransfer irányelve, hogy reptértől szállásig és vissza, civilizált körülmények között, időben vigye és hozza utasait.

A szolgáltatás nem menetrend szerinti járatokat jelent, hanem egyeztetés alapján, egyéni vagy kiscsoportos szállítást légkondicionált, 8+1 személyes kisbuszokkal.

A vállalkozás további szolgáltatásai között található a kisbuszbérlés a hazai látnivalók felkereséséhez, továbbá a nagy kihasználtsággal, évek óta sikerrel működő szintén „háztól-házig” Szováta-Parajd, kizárólag kirándulóknak fenntartott óránkénti járat, melyről további információkat a sovatatransfer.ro weboldalon, a Sovatatransfer Facebook-oldalán, vagy telefonon a 0744-628 086-os‬ telefonszámon tudhatnak meg az érdeklődők.

(X)