Készülnek a gazdaság újraindítására

Gergely Imre 2020. május 22., 18:55

Több mint harminc gazdasági és pénzügyi szakember tart előadásokat a Restart online konferencián hétfőtől péntekig. Az esemény szervezője Farkas Levente, a marketingiskola.ro vezetője, és kezdeményező partnerként társul hozzá a gyergyószentmiklósi Arbor Vállalkozók Szövetsége.

Képünk illusztráció Fotó: 123RF

„2020 ne a csalódások esztendeje, a kisvállalkozások halálának éve legyen: ezért szükséges, hogy a gazdaság újraindulhasson és felkészülten tudjunk alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez” – hangsúlyozta Bajkó. A Restart konferencia előadásait a nagyrestart.ro oldalon regisztrálva

bárki ingyenesen követheti,

fizetni csak akkor kell, ha valaki utóbb újra meg szeretné nézni ezek felvételét. A május 25-én reggel nyolckor kezdődő és péntekig tartó online konferencián gazdasági, pénzügyi és marketingszakemberek, vállalatvezetők, piacszerzési tapasztalataikat megosztó sikeres vállalkozók tartanak előadásokat, és tanácsaikkal segítik az erdélyi vállalkozásokat. A neves előadók között ott lesz Böjte Csaba testvér is, ami azért indokolt, mert jelenleg nagyon sok cégvezetőnek van szüksége lelki támaszra, sokan vannak maguk alatt – mutatott rá Bajkó.

{A}

Ha most egy tanácsot kellene adni, amely minden gazdasági szereplőre egyformán érvényes, az az lenne, hogy legyünk optimisták – mondta az Arbor vezetője, hozzátéve, hogy most talán ez a legnehezebb. Pedig ez a feltétele annak, hogy a gazdaság újrainduljon, a technikai munkanélküliségre küldött alkalmazottakat visszahívhassák.

A konferenciáról további részleteket a nagyrestart.ro címen találhatnak az érdeklődők.