Ebéddel köszönik meg az egészségügyi dolgozók munkáját

Bíró Blanka 2020. május 20., 15:20

Meleg ebéddel köszönik meg a járvány frontvonalában harcoló egészségügyi dolgozók munkáját a sepsiszentgyörgyi vendéglátósok.

Képünk illusztráció Fotó: Haáz Vince

A Sepsiszentgyörgyi Vendéglátóipari Szövetség (SVESZ) és a Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület tíz napon keresztül napi ötven adag meleg ebédet ajánl fel a kórház munkatársainak. Minden ebéd mellé egy köszönőkártyát mellékelnek.

{A}

Tekintettel a világjárvány miatt kialakult helyzetre, mi, akik a helyi turizmusban és vendéglátóiparban dolgozunk, köszönetünket és elismerésünket szeretnénk kifejezni azoknak, akik ezekben a napokban a védőbástyái egészségünknek

– fogalmaznak a kezdeményezők. László Endre, a Kovászna Megyei Kereskedelmi Kamara turisztikai szakosztályának vezetője portálunknak elmondta, a vendéglátósok a tavalyi Szent György Napokon keresett jövedelmük egy részét ajánlották fel erre a célra.

Ez egy gesztus, amivel megköszönjük az egészségügyben dolgozók kitartó munkáját, hiszen bár senki nem szeret kórházba, orvoshoz járni, amikor erre szükség van, mindenki az életét bízza az orvosokra, ápolókra – fogalmaz László Endre.