Adorjáni Dezső Zoltán: Segíts, hogy segíthessünk

Székelyhon 2020. május 22., 13:37

Nagyon érdekes, roppant különleges, precedens nélküli időket élünk. Felkavart, rettegő és megzavarodott a világunk,  amikor az ellentmondásos nyilatkozatok, végzések, eljárások még jobban összezavarják és elbátortalanítják az embereket. Az összekapaszkodó félelemben mondja Isten igéje: légy bátor és erős!

Fotó: Adorjáni Dezső Zoltán/Facebook

„Eljött számunka is a próbatétel ideje. Isten mérlegre állít, hogy a világ lássa, mit érünk. Most mutatkozik meg mindennek a valódi arca és az igazi értéke.

Ebben a krízisben vajon képesek vagyunk túllátni azon, ami nekünk, családunknak, szeretteinknek jár? Meglátjuk azokat, akiknek most nincs segítsége? Nincs jövedelme, egészsége és ereje? 

Ezért kérlek, hogy támogasd szolgálatunkat, hogy segíteni tudjunk. Az idős embertársaink, a munka és a jövedelem nélkül maradt családok, az ellátásra szoruló testvéreink, a szórványgyülekezeteink, a közösségeink, az emberek számítanak ránk.

Segíts, hogy segíthessünk, hiszen ezt mondja az ige: egymás terhét hordozzátok, és így töltsétek be Krisztus törvényét.”

{A}