Igor Bobcek is hosszabbított Gyergyószentmiklóson

Gergely Imre 2020. április 27., 20:18

Újabb játékosával hosszabbított a Gyergyói Hoki Klub. Amint a piros-fehérek közleményéből kiderül, a 37 éves szlovákiai hátvéd Igor Bobcek a 2020–2021-es szezonban is a GYHK védelmét erősíti.

Ősszel harmadik idényét kezdi meg Gyergyószentmiklóson Fotó: Vaduva István/GYHK

Bobcek a gyergyóiak első Erste Liga szezonjában, 2018 novemberében igazolt Gyergyószentmiklósra, és a csapat egyik meghatározó játékosa volt, így a 2019–2020-as idényre is hosszabbított vele a klub. Ősszel immár a harmadik szezonját kezdi el.

{A}

A GYHK által ismertetett statisztikából kiderül, az első itteni szezonjában 28 Erste Liga és 27 hazai bajnoki meccsen játszott, a múlt idényben kevesebb szerepet kapott, amiatt, hogy a piros-fehérek keretében egyszerre tíz légiós is szerepelt, miközben egy mérkőzésen egyszerre legfeljebb hat külföldi léphet jégre.

26 Erste Liga meccsen és 15 romániai bajnokin 21 pontot hozott össze, azaz 12 gól mellett 9 passz áll a neve mellett.

Igor Bobcek már a harmadik olyan játékos, amelynek szerződéshosszabbításáról hírt adott a GYHK a kanadai kapus Jordon Cooke, az orosz-romániai hátvéd Timur Raszulov után. Mint ismeretes, a vezetőedző, Malcolm Cameron is folytatja a munkát a piros-fehéreknél.