Koronavírus-járvány: ők támogatták a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórházat

Székelyhon 2020. április 20., 15:55

Rengeteg magánszemély, vállalkozás, intézmény támogatja a kórházakat Székelyföldön. Ki pénzzel, ki eszközzel, ki felszereléssel, ki munkával, ki beruházással. A támogatásnak több módja van, lényege viszont csak egy: most kell segíteni.

Fotó: Veres Nándor

Nem azt tartjuk fontosnak, hogy mennyi az annyi, hanem hogy kik azok, akik a saját asztalukról vettek el valamit és bedobták a közösbe. A listáink ezért nem térnek ki értékekre, viszont tartalmazzák a teljes jelenlegi névsort – ami hála Istennek, nem rövid.

Ezek a listák ugyan nyilvánosak, mégis úgy látjuk, kevesen tudnak róluk.

Úgy döntöttünk március végén, hogy minden nemes célú adakozási kampány mögé beállunk és rendelkezésre bocsátjuk felületeinket, az ilyen jellegű kampányoknak térítésmentesen és számolatlanul. Mi ezzel tudunk segíteni. Médiacsoportunk számára fontos, hogy felhívja a figyelmet: mindenki büszke lehet a listákon szereplő adakozókra, akik tetteikkel követendőt példát mutatnak. Az egészségügyi dolgozókat és a segítőket méltatva, köszönetképpen indítjuk útjára ezt a sorozatot. Hangsúlyozzuk, sem a listán szereplő adakozók, sem a kórházak nem kérték ezt – erről ők is csak felületeinkről értesülnek.

{A}

Kitartást és erőt kívánunk mindenkinek, aki a frontvonalban teljesít szolgálatot! A becsületesen elvégzett munkáért, a jó szóért is jár a köszönet. Ezúttal a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház legfrissebb összesítését felhasználva adjuk közre a támogatók listáját.