Válsághelyzetben is gondoskodnak dolgozóikról (x)

Kovács Eszter 2020. március 30., 15:05

A Clearservice a koronavírus-járvány okozta válság kezelésére is felkészült: nemcsak alkalmazottaik biztonságos hazatéréséről gondoskodtak, hanem azokról is, akik ebben a veszélyes időszakban külföldön maradtak.

Fotó: Clearservice

A szállodák ideiglenes leállítását követő időszakot már megtervezte a cég, a cél, hogy a működés a válságot követően is biztosított legyen. Azok a munkatársak, akik úgy döntöttek, nem térnek haza a járványveszély időszakában sem, biztonságban vannak külföldön és nem szenvednek hiányt. A lakhatás számukra továbbra is biztosítva van, mindezt ingyen.

Akik azonban úgy döntöttek, hogy inkább itthon vészelnék át ezt az időszakot, azokat is teljes mértékben felkarolta a vállalkozás: a Clearservice a hazatérők utazását és biztonságos hazaérkezését is segítette.

Fotó: Clearservice

A cég vezetősége fontosnak tartja biztosítani az összes munkatársát, hogy a Clearservice felkészült a válság teljes idejének a kezelésére, és dolgozóinak most is biztos pontot jelent. Ugyanakkor jó tudni azt, hogy

a szükségállapot és válság befejeztével a vállalkozás összes projektje újraindul.

Májustól tehát ismét várják azokat, akik külföldön akarnak az itthoni boldoguláshoz pénzt keresni. A cég Itthon Otthont Teremtünk programjának lényege is ez, hogy a külföldi munkát vállalóknak ad lehetőséget arra, hogy a megkeresett pénzből itthon olyan célokat és álmokat valósítsanak meg, amelyek valóra váltása különben egy élet munkája lenne.

A saját megtakarításokat további támogatással is kipótolja a vállalkozás.

A program azoknak szól, akiknek céljuk van, akik magyar csapatban akarnak dolgozni, akik biztonságos cégnél biztos fizetést szeretnének, és akik a megkeresett összegből itthon szeretnének jövőt teremteni maguknak.

Fotó: Clearservice

Az Itthon Otthon Teremtünk program mellett Dolgozó Támogatási Asszisztenciát is biztosít külföldi munkavállalóinak a Clearservice: ez a szolgáltatás a válságidőszakban is maximálisan működik.

A vállalkozás húsz szálláshelyet ajánlott fel azoknak a dolgozóinak, akik hazajöttek és házi elkülönítésbe vonultak. A lakásokat előkészítették nekik, bevásárolnak.

„Örülünk, hogy ezáltal is segíthetünk dolgozóinknak, hogy a házi elkülönítés idején minden zökkenőmentes legyen. Így biztosan meg tudják védeni családjaikat is” – vallja a Clearservice vezetősége.

(X – Fizetett hirdetés)