Ezzel a listával indul a székelyudvarhelyi önkormányzati választáson az RMDSZ

Székelyhon 2020. március 08., 17:43

Rangsorolták az RMDSZ székelyudvarhelyi önkormányzati képviselőjelöltjeit, a 2020-as helyhatósági választásokra huszonnégy fős listával vág neki a szövetség udvarhelyi szervezete.

Új és régi arcok is vannak a tanácsosi listán Fotó: Erdély Bálint Előd

Huszonnégy fős listával indul helyhatósági választásokon az udvarhelyi RMDSZ – tájékoztattak közleményben a szervezettől, megjegyezve, hogy a fiatal, új arcok mellett sokéves bölcsességgel és tapasztalattal rendelkezők is tagjai a csapatnak.

„Teljes bizalmam van a jelöltekben: hiszem, hogy egységes csapatként meg tudjuk mutatni, hogy a viaskodás helyett békére, (…) együttműködésre van szüksége Székelyudvarhelynek” – idézte az udvarhelyi szervezet közleménye Derzsi Lászlót, az RMDSZ székelyudvarhelyi polgármesterjelöltjét. Mint írták, a szövetség helyi választmánya egyöntetűen fogadta el az idei helyhatósági választásokon megmérkőző tanácsosi listát, ami a következő.

Szakács Tibor, Jakab Zoltán, Arros Orsolya Blanka, Benedek Árpád Csaba, Darabont Gergely, Dávid Endre, Berde Zoltán, Kiss Előd, Imre Gábor, Incze Csongor, Lukács Lajos, Derzsi László, Dr. Bíró Ibolya, Péter Sándor, Balázs Ferenc, László Zsolt, Orbán Ágnes, András Ferenc, Fazakas István, Tódor Norbert, Máthé Zsolt, Szabó Gyula, Fülöp Mihály, Lőrincz Zsuzsanna.

{A}