Ráduly újabb vitát akar, Korodi vállalja

Székelyhon 2020. március 04., 20:28

Eleve három jelöltvitát tervezett a területi RMDSZ a csíkszeredai előválasztása kapcsán, az első után aztán lefújták az egészet. Úgy néz ki, mégis lesz második menet.

Pénteken ismét vitáznak a polgármesterjelöltek Fotó: Gábos Albin

„Annyi valótlanság és hazugság hangzott el az utóbbi napokban, hogy ezeket mindenképpen tisztázni kell. Éppen ezért várom pénteken este hét órára Korodi Attilát egy újabb vitára a Grundba” – jelentette be a Székelyhonnak Ráduly Róbert Kálmán. A polgármestert szerdán este arról kérdeztük, hogy miért marad el a jelöltek korábban bejelentett vitája.

{A}

A hét elején az RMDSZ Csíki Területi Szervezete azt jelentette be, hogy három vitát szervez a jelölteknek, hétfőn, szerdán és pénteken, a rendezvényeken a polgármesterjelöltek és a képviselőjelöltek lesznek jelen.

• Forrás: Facebook

A hétfői rendezvényt meg is tartották, arról itt írtunk.

{K1}

Szerdán viszont az esemény Facebook-oldalán már azt közölte a helyi RMDSZ, hogy „a jelöltek közös megegyezése értelmében a március 4-ei és 6-ai vita elmarad”.

• Forrás: Facebook

Szerdán mégis volt egyféle kampányesemény, azon csak a két alpolgármester, Füleki Zoltán és Szőke Domokos állt a kérdezők rendelkezésére. Ezt követően jelentette be nekünk Ráduly Róbert Kálmán, hogy pénteken ismét vitát akar.

Délután Korodi Attilának is feltettük a kérdést, hogy miért törölték a többi vitát, akkor azt felelte, a hétfői után mindkét fél abban egyezett meg, hogy nem lesz több ilyen esemény. Azonban a szerda esti kihívást hallva jelezte portálunknak, hogy tud róla, ott lesz.

A pénteki jelöltvitát a Ráduly Róbert Kálmánt támogató Hajrá, Szereda! csoport szervezi.