Felkészülés: legyőzte a Sepsi OSK II.-t az SZFC

Zátyi Tibor 2020. március 01., 19:15

Utolsó felkészülési mérkőzését játszotta a labdarúgó 3. Liga tavaszi rajtja előtt a Székelyudvarhelyi FC, vasárnap délután a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK II. vendége volt.

Utolsó felkészülési mérkőzését játszotta az SZFC Fotó: László Zsolt/SZFC

Az SZFC első góljára az első játékrész végéig kellett várni, ez a 43. percben született, amikor a szélen elfutott Kovács Dániel nagyszerűen centerezett középre, ahol érkezett Țepeș és 5 méterről nem hibázott.

Az udvarhelyiek második góljában is oroszlánszerepet vállalt Kovács, a 67. percben nagyszerű sarkas passzt kapott Nemeștől, ismét elszaladt a szélen a labdával, jött az újabb pontos beívelés, a labda a másik oldalon Vékáshoz került, aki szögből, de az üres kapura nem hibázott.

A Sepsi OSK II. a 71. percben szépített, amikor az SZFC-nél csereként a kapuba beállt Bencze védett egy erős lövést, a kipattanó Berde elé került, aki közelről berúgta.

{A}

A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a második félidő kezdetén kiállítottak egy háromszéki játékost, ám az SZFC vezetősége kérésére nem került emberhátrányba a Sepsi OSK II., becserélhettek egy másik játékost.

Az udvarhelyi csapat pénteken kezdi meg menetelését a harmadosztály tavaszi szezonjában, 15 órakor a Szászrégeni Avântul együttesét fogadja a sétatéri stadionban.

Felkészülési mérkőzés:
Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK II.–Székelyudvarhelyi FC II. 1–2 (0–1)
Gólszerzők: Berde (71.), illetve Țepeș (43.), Vékás (67.).
Sepsi OSK II.: Rusandu – Gáll, Kedves, Carnat, Bucur, Berde, Szabó, Dragomir, Popescu, Kurtuly, Dumiter. Cserék: Páll, Ghinea, Chirilă, Szántó, Zsombori, Mitruț.
SZFC: Tudose – Kovács, Bucur, Potecu, Berkeczi, Mitra, Țepeș, Jakab, Takács, Barta, Logon. Cserék: Bencze, Marucza, Nemeș, Vékás, Tankó, Hodgyai, Kicsi.