Sepsi OSK–Jászvásári Poli: Rednic egy döntetlennel is kiegyezne

Orbán Zsolt 2020. február 27., 18:36

Mircea Rednic, a Jászvásári Poli vezetőedzője szerint egy döntetlen is nagyon jó eredménynek számítana a Sepsi OSK otthonában. A piros-fehérek „kedvenc” ellenfelüket fogadják a play-out nyitányán.

Idegenben jó lenne az egy pont megszerzése a vendégeknek Fotó: FC Politehnica Iași/Facebook

A Sepsi OSK–Jászvásári Poli mérkőzéssel pénteken 18 órától elrajtol a labdarúgó 1. Liga alsóházi rájátszása. A bajnoki előtt a moldvai csapatot irányító Mircea Rednic azt nyilatkozta, hogy Sepsiszentgyörgyön egy pont is nagyon jó eredménynek számítana.

„Most egy új bajnokság kezdődik, ahol minden pontnak nagy jelentősége lehet. Nagyszerű lenne győzelemmel debütálni a play-outban, de egy pont is nagyon jó lenne, a végelszámolásnál még segíthet rajtunk. A belga bajnokságban két csapattal, itthon a Dinamóval szerepeltem alsóházi küzdelmekben, tudom, mennyire fontos minden pont” – idézi az Agerpres hírügynökség a vajdahunyadi edzőt.

{A}

A számos labdarúgóklubnál megfordult 57 éves tréner hozzátette, játékosaitól az eddigieknél komolyabb hozzáállást vár, hiszen rendeződtek a fizetésproblémák, a labdarúgók a mérkőzés kezdetéig megkapják az elmaradt béreiket.

Rednic az elmúlt év végén a 11. helyről vette át Mihai Tejától a Jászvásári Poli irányítását, de egyelőre nem tudta kirángatni a gödörből a fehér-kékeket, akik mind a négy idei tétmeccsükön vereséget szenvedtek, és végül a 12. pozícióban zárták az alapszakaszt.

A statisztikák alapján kijelenthető, hogy a Sepsi OSK kedvenc ellenfelét fogadja:

eddig hat alkalommal mérkőzött meg egymással a két csapat, a mérleg négy sepsiszentgyörgyi győzelem és két döntetlen.

Ebben a szezonban előbb 1–1-es végeredmény született Jászvásáron, majd hazai pályán a Sepsi OSK nyert 1–0-ra. Utóbbi találkozón már Rednic ült a Jászvásári Poli kispadján.

{Z1}

{S1}