A Sepsi OSK hazai találkozójával indul a rájátszás

Horváth Bálint Ottó 2020. február 25., 19:31

A Román Hivatásos Labdarúgóliga kedden délután közzétette az élvonalbeli bajnokság felső- és alsóházi rájátszásában az első két forduló mérkőzéseinek kezdési időpontját.

Két héttel ezelőtt a Sepsi OSK hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Jászvásári Polit Fotó: Pinti Attila

A menetrend szerint a rájátszás a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK mérkőzésével kezdődik, az alsóházban érdekelt háromszéki együttes pénteken 18 órától hazai pályán a Jászvásári Poli ellen játszik. Leo Grozavu csapata a második fordulóban idegenben lép pályára, március 8-án, vasárnap 17.30-tól a Chindia Târgoviște vendége lesz.

A felsőház első fordulójában az éllovas Kolozsvári CFR csak hétfőn 20.30-tól játszik, amikor az Astra Giurgiut látja vendégül. Ezt követően március 9-én, ugyancsak a hétfői játéknapon 20.30-tól a Medgyesi Gaz Metan otthonába látogat.

{A}

Jövő szerdán lesz a Sepsi OSK kupamérkőzése

Kijelölték a Román Kupa negyeddöntős párosításainak időpontjait is, eszerint a Sepsi OSK március 4-én, szerdán 17.30-tól játszik a továbbjutásért a házigazda Petrolul Ploiești ellen az Ilie Oană stadionban. A játéknap másik mérkőzésén a Jászvásári Poli és az Universitatea Craiova 20.30-tól találkoznak. A negyeddöntő az Academica Clinceni–Bukaresti Dinamo párharccal kezdődik, amelyet jövő kedden 20 órától rendeznek. Az utolsó összecsapást, a Nagyszebeni Hermannstadt és az FCSB között, jövő csütörtök 20 órára időzítették.

{Z1}

{Z2}

{S1}

{Z3}

{Z4}

{S2}