Felkészülési meccsel hangolt az alsóházi rajtra a Sepsi OSK

Horváth Bálint Ottó 2020. február 25., 14:06

A bajnoki alapszakasz lejárta és az alsóházi rájátszás kezdete előtt kedden kora délután felkészülési mérkőzésen lépett pályára a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, ellenfele a Brassói Steagul Roșu csapata volt.

Győzelmet ért Deaconu találata Fotó: Facebook/Sepsi OSK

Akárcsak két héttel ezelőtt, amikor a Bákói Aerostart fogadta, újabb harmadosztályos csapattal találkozott a sepsiszentgyörgyi együttes, a Brassói Steagul Roșu a tizedik helyen áll a csoport ranglistáján.

{A}

A Sepsi Aréna melletti sportbázison lejátszott mérkőzésen a házigazdák az első félóra végén szerezték meg a vezetést, amikor Octavian Deaconu volt eredményes. A folytatásban több nagy lehetőségük volt, hogy növeljék előnyüket, de sem a szünetig, sem térfélcsere után nem tudtak újra betalálni.

A Sepsi OSK a harmadik helyről hazai pályán kezdi az 1. Liga alsóházi rájátszását, a hétvégi első fordulóban a Jászvásári Polit fogadja, a találkozó pontos időpontját még nem közölték.

Labdarúgó felkészülési mérkőzés:
Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK–Brassói Steagul Roșu 1–0 (1–0).
Gólszerző: Deaconu (30.).
A Sepsi OSK kezdője: Fejér – Csiszér, Celea, Tincu, Dumitrescu – Deaconu, Fülöp L., Seddiki, Ștefănescu, Carnat, Diaz. Csereként játszott: Căpățănă, Fülöp I., Popescu, Dragomir.