Csapatépítés – hol máshol, mint Homoródfürdőn? (x)

Kovács Eszter 2020. február 25., 09:35

Szeretjük a csapatépítőket, mikor a megszokott környezetből kimozdulva néhány napig együtt lehet a közösség. A csapatépítő sikere nagyban függ a helyszíntől is: kellemes környezetben, szórakoztató és kikapcsoló programokkal lehet igazán összerázni a munkaközösséget. Van egy jó tippünk, ezt hol lehet megtenni.

• Forrás: Lobogó Resort

Játékok, sporttevékenységek, lazítás, evés-ivás: ha mindez adott, akkor bízhatunk a csapatépítő tréning sikerében. Hiszen az ilyen találkozások nem csak a képzésről kell hogy szóljanak, hanem arról, hogy a munkatársak – a megszokott környezetükből kimozdulva – megismerjék egymást, kialakuljon vagy megerősödjön a csapatkohézió. 

A szép, kellemes környezet elengedhetetlen. Homoródfürdőnél szebbet e tájon nehéz is lenne találni: szabadidős lehetőségek tömkelege várja az odalátogatókat télen-nyáron. A homoródfürdői Lobogó Resort remek helyszíne lehet a teambuildingnek. A panzió személyzete ugyanis felkészült a feladatra, sajátos kínálat csomaggal várják az érdeklődőket.

A szálláshely 45 kétágyas, prémium és standard kategóriás szobával várja vendégeit, akár száz főt is elszállásolnak.

A tágas étteremben teljes ellátást biztosítanak, illetve a konferenciatermet is a csoport rendelkezésére bocsátják. A különterem intimebb környezetet biztosít, berendezését a csoport igényei szerint alakították. Open-bar, svédasztalos étkezés, de akár koktélbár is várja a lazítani vágyókat, sőt, a hangtechnikával is felszerelt létesítményben a ház saját DJ-je vállalja, hogy fergeteges bulit rendez. 

• Forrás: Lobogó Resort

A csapatépítés-csomaghoz korlátlan wellnesshasználat jár: gőz- és száraz szauna, valamint két medence – egy 28 Celsius fokos nagymedence és egy 35 Celsius fokos sós vizű medence – várja a lazítani vágyókat. Nyáron kültéri strand, sportpálya áll a vendégek rendelkezésére.

A természeti környezet is számtalan lehetőséget rejt: lovasszekér- és traktortúrák, illetve többféle gyalogtúrát szerveznek a kirándulni vágyóknak.

• Forrás: Lobogó Resort

A balzsamos nyári estéken pedig kint is lehet vacsorázni, a szabadtéri grillteraszon. Téli időszakban sípályával várják a téli sportok kedvelőit: a kezdő szintű homoródfürdői pályán felszerelés bérlésre is van lehetőség, valamint szakképzett síoktatók állnak a vendégek rendelkezésére.

Ha pedig csak lazítani szeretnénk, a csapatépítés megszervezése átengedhető szakcégnek: a Lobogó Resort partnere ugyanis egy vagy akár több napos teambuilding csomagot állít össze és trénereik segítségével le is vezénylik a négy-, öt-, hatórás foglalkozásokat. 

• Forrás: Lobogó Resort

A helyszín továbbá ideális olyan cégeknek is, amelyeknek több városban, több munkapontjuk is van: Homoródfürdő az ország közepén helyezkedik el, bárhonnan könnyen elérhető, megközelíthető. A lehetőségek tárháza így igen széles, csupán azt kell egyeztetni: az év mely szakaszában a legalkalmasabb a kollégáknak a sikerre ítélt csapatépítés. 

Érdeklődni a 0721–248881-es telefonszámon lehet, az office@lobogo.ro e-mail címen, további információ pedig a Lobogó Resort honlapján található. 

(X – Fizetett hirdetés)