Megvannak a negyeddöntők időpontjai, zárul az alapszakasz

Dobos László 2020. február 17., 14:23

Az utolsó találkozók előtt már ismert a rájátszás felső- és alsóházi mezőnye. A Román Kupában nyolcan várják a folytatást, megtudjuk, kik jutnak a négyesdöntőbe.

Az udvarhelyiek és a dévaiak az alsóházban folytatják. Archív Fotó: Pál Árpád

A Román Labdarúgó-szövetség (FRF) közzétette a teremlabdarúgó Román Kupa negyeddöntőinek időpontját. A négy összecsapást február 22. és 25. között rendezik.

Teremlabdarúgó Román Kupa, negyeddöntő

Szombaton 16 órától: Galaci United–Csíkszeredai Imperial Wet
Vasárnap 15 órától: Kolozsvári Clujana–Dévai Autobergamo
Hétfőn 18 órától: Kézdivásárhelyi SE–FK Székelyudvarhely
Kedden 18 órától: Temesvári Informatica–Dunărea Călărași

Zárul az alapszakasz

Kedden a Dévai Autobergamo–Futsal Klub Székelyudvarhely párharc lesz az utolsó a teremlabdarúgó élvonal alapszakaszában. A 14. játéknap mérkőzése előtt már ismert a rájátszás felsőházának és alsóházának mezőnye.

{A}

A Hunyad megyeiek és a székelyföldiek csatája pár évvel ezelőtt bajnoki döntőt jelentett. Ebben az idényben ezen két együttesnek biztosan nem lehetnek érmes álmaik: a kedden 18 órától kezdődő Autobergamo–FK előtt már tudjuk, mindketten az alsóházban folytatják a küzdelmeket, legjobb esetben az ötödik helyen zárják a pontvadászatot. Hozzájuk a Kolozsvári Clujana csatlakozik.

A rájátszás felsőházába a Csíkszeredai Imperial Wet, a Galaci United, a Dunărea Călărași és a Temesvári Informatica jutott.

{S1}