Rehabilitációs kezelésekre van szüksége Karda Renátának

Tamás Attila 2020. február 13., 19:24

Hétfőtől kezdődhet el Karda Renáta rehabilitációs kezelése egy marosvásárhelyi rehabilitációs klinikán. A szülés után kómába esett csíkszentdomokosi édesanyának újabb kezelésekre van szüksége, amik ismét költségekkel járnak. Aki segítene Renáta családjának, most ismét megteheti.

Fotó: Forrás: Facebook

Szülés közben komplikációk léptek fel, és ezt követően esett kómába Karda Renáta, akinek állapotáról többször is hírt adtunk portálunkon. A kóma miatt agykárosodást szenvedett édesanyát öt hétig ápolták egy bécsi klinikán. A költséges kezeléseket követően Karda Renátát hazaszállították, és otthoni ápolás következett.

{K1}

Karda István, Renáta férje most arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy

nemrégiben sikerült találniuk egy speciális rehabilitációs intézetet Marosvásárhelyen, ahová február 17-én, hétfőn már vihetik az édesanyát kezelésekre, ami ismét költségekkel jár.

{A}

Karda István elmondta, hogy már nagyon sokszor kértek, most nem ezt szeretnék, hanem

szívesen veszik a felajánlásokat, amennyiben az emberek úgy érzik, hogy segítenének az anyagi fedezet előteremtésében, ami a kezelésekhez szükséges.

Ugyanakkor köszöni azoknak, (kiemelten a csíkszentdomokosiaknak) akik eddig támogatták őket, és szívügyüknek tekintették Karda Renáta állapotát.

Példaértékű ahogy összefognak az emberek, hogy lehetőséget kapjon Renáta a felépülésre

– fejtette ki Karda István.

Az adományokat a RO58BRDE210SV53500662100 (SWIFT-kód: BRDEROBU) bankszámlára, vagy Revoluton keresztül is lehet utalni, a 0742 875 558-as telefonszámra.