Hosszabbításban kapott ki a Sportklub

Dobos László 2020. február 12., 21:42

Folytatódik a csíki hokicsapat rossz sorozata. Bár két játékrész után 2–0-ra vezetett, végül hosszabbítás után 3–2-es vereséget szenvedett  a Csíkszeredai Sportklub szerdán este Brassóban a jégkorong Erste Liga középszakaszában.

Az alapszakaszgyőztes Sportklub az utolsó helyen áll a középszakasz felsőházában Fotó: Alexandra Sanpetru

Erdélyi rangadóval folytatódott szerdán este Brassóban a jégkorong Erste Liga középszakasza, ahol a vendég Csíkszeredai Sportklub az első két játékrészt egyformán egy-egy góllal nyerte meg.

{A}

Rokaly és Fodor góljaira a harmadik játékrészben Trancă és Brown találataival válaszolt a Brassó, így 60 perc után 2–2 állt az eredményjelzőn.

Fotó: Alexandra Sanpetru

Az ötperces ráadás közel négy percet tartott, a csíkszeredai születésű, de a Brassót erősítő Molnár Zsombor a 64. percben eldöntötte a mérkőzést. A hosszabbításban szerzett győzelemért a Corona 2 pontot kapott, a Sportklub pedig 1 ponttal vigasztalódhatott.

A csíki kék-fehéreknek ez volt az első pontjuk, de a hatodik vereségük a középszakaszban.

A Sportklubnál sérülés miatt a szakvezetés nem számíthatott Becze Tihamér, Joshua Shalla, Kurtis McLean és Papp Szabolcs játékára.

Jégkorong Erste Liga, középszakasz:
Brassói Corona–Csíkszeredai Sportklub 3–2 – hosszabbítás után (0–1, 0–1, 2–0, 1–0).
Gólszerzők: Trancă Dániel (41. perc), Jared Brown (55.) és Molnár Zsombor (64.), illetve Rokaly Szilárd (16.) és Fodor Csanád (31.).
Kapura lövések: 42–29.
Büntetőpercek: 4–20 ebből a csíki Láday Tamásnak 10 perc fegyelmi).
Játékvezetők: Gergely Lehel, Crișan Hunor Flavius és Bandi Csaba.

{G1}

{H1}