Megnyerte edzőmérkőzését a Sepsi OSK

Horváth Bálint Ottó 2020. február 12., 17:24

Az első félidőben egyszer, a másodikban kétszer betalálva a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK 3–1-re nyert a Bákói Aerostar elleni hazai felkészülési meccsén.

Fotó: Facebook/Sepsi OSK

Harmadosztályú ellenféllel találkozott szerdán délután a sepsiszentgyörgyi együttes, amely a Sepsi Aréna melletti sportbázisán a 2. Ligába való feljutásra pályázó csapatot fogadott.

{A}

A házigazdák félóra játékot követően szerezték meg a vezetést, amikor Nicolae Carnat volt eredményes, így a szünetben a Sepsi OSK minimális, 1–0-s előnyben volt.

Fotó: Facebook/Sepsi OSK

Fordulás után is későre találtak be Leo Grozavu tanítványai, ezúttal Dumiter volt a befejező ember, aki a végén megszerezte második találatát is. A tisztesen helyálló vendégek részéről a becsületgólra futotta.

Fotó: Facebook/Sepsi OSK

A Sepsi OSK magabiztos győzelemmel hangolt a hétvégi bajnoki mérkőzésére, vasárnap 17 órától az FC Botoșani-t fogadja az 1. Liga alapszakaszának 25. fordulójában.

Labdarúgó felkészülési mérkőzés:
Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK–Bákói Aerostar 3–1 (1–0).
Gólszerzők: Carnat (35.), Dumiter (71., 90.).
A Sepsi OSK kezdője: Fejér – Dimitrov, Păun, Celea, Zsombori, Velev, Dumiter, Fülöp L., Popescu, Karanovic, Carnat. Csereként játszott: Kovács, Berde, Deaconu, Dragomir.