Új brazil idegenlégiós az Imperialnál

Dobos László 2020. február 07., 12:46

Bővült a címvédő Csíkszeredai Imperial Wet teremlabdarúgó-csapatának kerete. A klub közösségi oldalán jelentette be pénteken délben, hogy leigazolta a brazil André Luis Sassét.

André Luis Sassé (középen) remek meccseket játszott a Déva színeiben Fotó: Gábos Albin

Az Imperial Wet közösségi oldalán megjelent hír szerint fiatal és nagyon tehetséges brazil futballistát igazolt a csapat.

A 23 éves André Luis Sasse tavaly az Autobergamo Déva csapatkapitányaként remekelt az 1. Ligában, ő volt a 2018–2019-es idény gólkirálya 27 szerzett találattal. Az Imperial közleménye szerint Sasse a 9-es mezszámot fogja viselni.

{A}

A Csíkszeredai Imperial Wet vasárnap este 7 órától a futsal Román Kupa nyolcaddöntőjében az Inter Gyergyó otthonában vendégszerepel, a mérkőzést a gyergyószentmiklósi Basilides Tibor sportcsarnokban rendezik.

A csíki gárda szerdán, február 12-én 18 órától a teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszának 13. fordulójában a sereghajtó Kolozsvári CFF együttesét látja vendégül. A bajnoki találkozó helyszíne a Kós Károly utcai, Márton Áron- és Segítő Mária gimnáziumok mögötti sportcsarnok.