Két góllal verték Karácsonkőt a csíki labdarúgók

Dobos László 2020. január 22., 17:18

Szerdán délután lejátszotta második idei felkészülési mérkőzését az FK Csíkszereda, a piros-feketék Karácsonkő 3. ligás együttesét fogadták a Márton Áron- és a Segítő Mária-gimnáziumok mögötti műgyepes pályán.

Cipruson hat felkészülési mérkőzés vár Bajkóékra Fotó: Gábos Albin

Valentin Suciu, az FK Csíkszereda edzője a két félidőben két különböző kezdőt küldött pályára, a második játékrészben bemutatkozott a csíkiak legfrissebb igazolása, a hátvéd Hrisztosz Incidisz is. 

{K1}

A találkozót egyébként az FK 2–0-ra megnyerte, Bara Levente duplázott még az első félidőben. Ez volt az FK Csíkszereda második felkészülési mérkőzése, az elsőt 4–0-ra nyerték a 4. ligás Brassói Colțea ellen.

{A}

A téli felkészülési időszak második része a hét végén kezdődik az FK Csíkszereda számára, pénteken a román labdarúgó 2. Liga egyetlen székelyföldi csapata ciprusi edzőtáborba utazik.

Felkészülési mérkőzés:
FK Csíkszereda–Ceahlăul Piatra Neamț 2–0 (2–0),
gólszerző Bara Levente (13. és 38. perc).
Az FK csapata az első félidőben: Bordás Dániel – Raul Palmeș, Csonka Bonifác, Gergely Botond, Simó Csongor, Szondi Botond, Veres Szilárd, Kálmán Szilárd, Pintér Norbert, Bara Levente, Magyari Szilárd.
A második félidőben pályára küldött csíki csapat: Bartók Alpár, Gyenge Szilárd – Majzik Adrián, Csürös Attila, Hrisztosz Incidisz, Salvatore Marrone, Csala Tibor, Erdei Carlo, Páll Kristóf, Antal Barna, Bajkó Barna, Marvin Schieb.