Még nyeretlen az edzőtáborban a Kolozsvári CFR

Horváth Bálint Ottó 2020. január 21., 20:18

Döntetlent játszott a második barátságos mérkőzésén a spanyolországi edzőtáborban a Kolozsvári CFR, kedden délután 1–1-re végzett a német másodosztályban szereplő Wehen Wiesbaden csapatával.

Az egyik új igazolás, Denis Ciobotariu (bordóban) csereként játszott Fotó: Facebook/SV Wehen Wiesbaden

Miután hétfőn a rossz időjárási körülmények miatt törölték a Ferencváros elleni edzőmérkőzését, másodszor is a német másodosztályú ellenféllel találkozott Dan Petrescu vezetőedző együttese, a Wehen a 17., utolsó előtti helyen található a tizennyolc csapatos 2. Bundesligában.

{A}

Akárcsak a múlt heti első felkészülési találkozóján, amelyen 2–1-re kikapott a szintén német másodosztályú Holstein Kieltől, a CFR ismét hátrányba került, ezúttal az első félidő közepén. Az egyenlítés kevéssel a szünet után sikerült a csapatkapitány, Mario Camora révén, de a győzelmet már nem tudták megszerezni a kolozsváriak.

Fotó: Facebook/SV Wehen Wiesbaden

A CFR szerdán romániai idő szerint 17 órától ismét pályára lép, ellenfele az ír Dundalk lesz. Ezután pénteken az ecuadori Emelec csapata ellen kellene zárják az edzőtábort.

Két játékos távozott

A kolozsvári klub a hivatalos honlapján közölte, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott két játékosával, a kapus Cosmin Vâtcă és a hátvéd Andrei Peteleu már nem tartoznak a CFR keretéhez. Mindketten két bajnoki címet szereztek az együttessel, de főként cserék voltak az elmúlt idények során.

Labdarúgó felkészülési mérkőzés, Oliva Nova, Spanyolország:
Kolozsvári CFR–Wehen Wiesbaden 1–1 (0–1).
Gólszerzők: Camora (47.), illetve Schaffler (23.).

A CFR kezdője: Arlauskis – Susic, Boli, Burcă, Camora – Djokokic, Bordeianu, Sylla, Deac – Costache, Rondon.
Cserék: Hindrich, Rus – Aurelio, Ciobotariu, Cestor, Itu, Păun, Pereira, Chipciu, Traore, Hoban, Butean, Petrila, Golofca, Omrani, Țucudean, Dodi.