Egy gól döntött a Sepsi OSK edzőmeccsén

Horváth Bálint Ottó 2020. január 21., 18:21

Harmadik felkészülési mérkőzését játszotta kedden délután a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK labdarúgócsapata Törökországban. Gabriel Vașvariék 1–0-ra kikaptak a bolgár első osztályú PFC Beroe Stara Zagorától.

Sokan kaptak játéklehetőséget, de voltak hiányzók is. Korábbi felvétel Fotó: Facebook/Sepsi OSK

A román élvonalbeli bajnokság nyolcadik és a bolgár Parva Liga hetedik helyezettje közötti mérkőzés egyetlen találata az első játékrész végén született, amikor a Beroe büntetőből szerzett vezetést, és mint utóbb kiderült, ez a győztes gólt is jelentette.

{A}

A sepsiszentgyörgyi csapat mindkét félidőben más-más összeállításban lépett pályára, sok fiatal játékos kapott lehetőséget, de több alapember egyáltalán nem játszott.

A Sepsi OSK korábban 1–0-ra legyőzte a lengyel Korona Kielcét és 2–0-s vereséget szenvedett az azerbajdzsáni FK Zirától.

A háromszékiek csütörtökön délután játsszák az utolsó barátságos mérkőzésüket az edzőtáborban, ellenfelük az orosz élvonalban szereplő Arsenal Tula lesz.

Labdarúgó barátságos mérkőzés, Antalya, Törökország:
Sepsi OSK–PFC Beroe 0–1 (0–1).
Gólszerző: Kamburov (43., büntetőből).

A Sepsi OSK kezdője: Niczuly – Bouhenna, Dimitrov, Dragomir, Andrezly, Vașvari, Deaconu, Celea, Safranko, Ștefan, Ștefănescu.
Csereként játszott: Fejér – Velev, Popescu, Csiszér, Dumiter, Diaz, Kilyén, Vereș, Achahbar, Kovács.