Próbajátékos lőtte a Sepsi OSK győztes gólját

Horváth Bálint Ottó 2020. január 18., 16:55

Az argentin Tomas Diaz találatával a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK 1–0-ra legyőzte a lengyel Korona Kielce csapatát a törökországi edzőtáborban.

Zöld mezben játszottak a sepsiszentgyörgyiek Fotó: Facebook/Sepsi OSK

Második felkészülési mérkőzését játszotta szombat délután a sepsiszentgyörgyi csapat, amely két nappal korábban 2–0-ra kikapott az azerbajdzsáni FK Zirától.

{A}

Ezúttal a lengyel élvonalbeli bajnokság, az Ekstraklasa 14. helyezettje, a Korona Kielce volt az ellenfél. A Sepsi OSK nem a legjobb felállásban lépett pályára, a kezdőben két fiatal játékos, Csiszér Balázs és a nemrég leigazolt Daniel Celea szerepelt, de a találkozó folyamán számos cserét hajtottak végre a csapatban.

Fotó: Facebook/Korona Kielce

A mérkőzésen sokáig nem esett találat, a gól nélküli első félidőt követően félórával a vége előtt a Sepsi OSK argentin próbajátékosa, a középpályás Tomas Diaz csereként talált be, ezzel eldőlt a győztes kiléte.

A hátralévő két barátságos meccsén a Sepsi OSK két további élvonalbeli csapat, a bolgár PFC Beroe és az orosz Arsenal Tula ellen játszik.

Labdarúgó barátságos mérkőzés, Antalya, Törökország:
Sepsi OSK–Korona Kielce 1–0 (0–0).
Gólszerző: Tomas Diaz (63.).
A Sepsi OSK kezdője: Fejér – Bouhenna, Velev, Ștefan, Vașvari, Csiszér, Andrezly, Celea, Fülöp I., Ștefănescu, Safranko. Csereként játszott: Barisic, Tincu, Dimitrov, Diaz, Kilyén, Deaconu, Dumiter, Corban, Kovács.