Holland támadó középpályással erősített a Sepsi OSK

Zátyi Tibor 2020. január 18., 14:02

Holland-marokkói kettős állampolgárságú támadó középpályással erősítette meg keretét a labdarúgó 1. Ligában szereplő Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK.

Másfél évre szóló szerződést írt alá a támadó középpályás Fotó: Facebook/Sepsi OSK

A háromszéki klub közösségi oldalán jelentette be, hogy a holland Anass Achahbar Sepsiszentgyörgyön folytatja pályafutását.

{A}

A 26 esztendős támadó középpályás legutóbb a holland másodosztály utolsó helyén álló FC Dordrecht játékosa volt, ahová tavaly szeptemberben igazolt. Pályafutását a Feyenoord utánpótláscsapataiban kezdte, majd Németországba került, ahol egy évet lehúzott az Arminia Bielefeldnél.

2014-ben került vissza Hollandiába, ismét a Feyenoordhoz, két évet töltött a felnőtt csapatnál, majd a PEC Zwolle, a NEC Nijmegen és végül az FC Dordrecht következett. 2008 és 2013 között végigjárta a ranglétrát a holland korosztályos válogatottakban is (U15, U17, U19 és U20).

A Sepsi OSK tájékoztatása szerint Achahbar másfél évre szóló szerződést írt alá a klubbal, és a törökországi edzőtáborban csatlakozott a csapathoz.

{K1}

A háromszéki együttes szombaton játssza a téli felkészülési időszak második barátságos mérkőzését, 14.30-kor a lengyel Korona Kielce lesz az ellenfél. Az első felkészülési meccsén a Sepsi OSK csütörtökön 2–0-ra kikapott az azeri FK Zirától.