Kikapott a német másodosztályú ellenfelétől a CFR

Horváth Bálint Ottó 2020. január 17., 18:28

Vereséggel kezdte a spanyolországi edzőtábort a Kolozsvári CFR, pénteken délután 2–1-re veszített a német másodosztályban szereplő Holstein Kiel csapatával szemben.

Fotó: Facebook/Holstein Kiel

Majdnem a legjobb felállásban kezdte első felkészülési mérkőzését a hazai bajnoki címvédő kolozsvári együttes, de nem járt sikerrel. A gól nélküli első félidő után az 57. percben a német 2. Bundesligában tizedik helyezett Kiel szerzett vezetést.

Előnyük azonban mindössze tíz percig tartott, mivel az ősszel a CFR legfontosabb játékosa, Billel Omrani kiegyenlített. A győzelmet érő találatot a 82. percben lőtte a Kiel, erre pedig a kolozsváriak részéről már nem érkezett válasz.

{A}

A CFR-nél visszatért a csapatba az egészségügyi problémái miatt tavaly szeptember elején ideiglenesen visszavonult George Țucudean, a támadó a második félidő közepén lépett pályára.

Dan Petrescu együttese legközelebb hétfőn 19.30-tól a magyar bajnok Ferencvárossal mérkőzik meg. Ezt követően az ír bajnokság győztese, a Dundalk és az ecuadori Emelec csapatával talákoznak.

Labdarúgó felkészülési mérkőzés, Oliva Nova, Spanyolország:
Kolozsvári CFR–Holstein Kiel 1–2 (0–0).
A CFR kezdője: Arlauskis – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Djokokic, Bordeianu, Hoban, Deac – Costache, Traore. Cserék: Vâtcă, Hindrich – Boli, Aurelio, Cestor, Peteleu, Itu, Sylla, Păun, Pereira, Pașcanu, Butean, Petrila, Golofca, Dodi, Rondon, Omrani, Țucudean.