Változtak a Kolozsvári CFR ellenfelei az edzőtáborban

Horváth Bálint Ottó 2020. január 15., 17:24

A Kolozsvári CFR négy barátságos mérkőzést játszik a spanyolországi edzőtáborban, a klub hivatalos honlapján tette közzé az ellenfeleket. Ezek közül hiányzik a legnagyobb név, a CSZKA Moszkva, továbbra is ott van viszont a Ferencváros.

Fotó: Facebook/Fotbal Club CFR 1907

A hazai bajnok felkészülése már javában zajlik a spanyolországi Oliva Novában, ahová múlt hétvégén érkezett meg a küldöttség. A CFR január 25-éig négy barátságos mérkőzést játszik az edzőtáborban, az elsőt pénteken romániai idő szerint a német másodosztályban szereplő Holstein Kiel ellen.

{A}

A magyar bajnoki címvédő Ferencvárossal jövő héten hétfőn 19.30-tól mérkőznek meg a kolozsváriak.

Ezt követően az ír bajnokság győztese, a Dundalk és az egyik legeredményesebb ecuadori klub, az Emelec csapatával talákoznak. Korábban az orosz CSZKA Moszkva elleni meccs szerepelt a programban, ez azonban végül elmarad.

Fotó: Facebook/Fotbal Club CFR 1907

A Kolozsvári CFR első hivatalos mérkőzését az új évben február 2-án játssza, amikor a rivális FCSB-t fogadja az 1. Ligában. Az igazi próbatétel február 20-án következik a kolozsvári együttes számára, ekkor ugyancsak hazai pályán mérkőzik meg a spanyol FC Sevillával az Európa Liga tizenhatoddöntőjének odavágóján.

Fotó: Facebook/Fotbal Club CFR 1907

A Kolozsvári CFR barátságos mérkőzései

Január 17., péntek 17 óra: Kolozsvári CFR–Holstein Kiel.
Január 20., hétfő 19.30: Kolozsvári CFR–Ferencváros
Január 22., szerda 18 óra: Kolozsvári CFR–Dundalk.
Január 25., szombat 14 óra: Kolozsvári CFR–Emelec.