Jégvirág meglepetésdalokkal: érkezik a No Sugar második nagylemeze

Barabás Orsolya 2020. január 15., 15:10

Várhatóan már január végén kezünkbe vehetjük a gyergyószentmiklósi No Sugar együttes második nagylemezét. A hanghordozón található dalok közül már többet is ismer a közönség, de lesznek meglepetések. Idén lemezbemutató koncertekre készül a zenekar.

• Forrás: No Sugar

„A lemez jelenleg gyártás alatt van, reméljük, hogy két hét múlva már kézzel fogható lesz. Utána nem titkolt szándékunk, hogy lemezbemutatót szeretnénk tartani, hogy ez akusztikus formában lesz, kisebb helyeken vagy nagyobb klubokban, még attól függ, hogyan tudjuk leszervezni” – árulta el érdeklődésünkre Bereczky Botond, a No Sugar gitárosa.

Az új nagylemez címe Jégvirág, tíz dal és két bónusztrack – a Gyergyói Hoki Klubnak írt himnusz, valamint az egyik dal zongorás feldolgozása – található rajta.

Van, amit ismernek már, hiszen a tavaly meg-megjelentettünk egy-egy dalt, de lesznek teljesen újak is, amit még nem hallott a közönség. Az én legnagyobb kedvencem például az egyik meglepetésdal

– mesélte Portik Lívia, a zenekar énekesnője.

{A}

A zenekar tavaly több fesztiválon részt vett, sok koncertjük volt nemcsak Erdélyben, hanem Magyarországon is. Idén is ezt a lendületet szeretnék folytatni.

Fotó: No Sugar

„Január 20-án lesz egy televíziós felvételünk, amit az M2 Petőfi TV tűz majd műsorára. Március 6-án pedig Budapesten lépünk fel. Egy zenekar életében egyértelműen az a legfontosabb, hogy minél több koncert legyen. A lemez megjelenésével jól indul számunkra ez az év, és ezt a lendületet szeretnénk tovább vinni, és ezeket a dalokat újrahangszerelve játszani minél több helyen” – mondta Bereczky Botond, aki egyelőre még nem tudja, hogy az erdélyi közönség mikor hallhatja tőlük először az új nagylemez dalait élőben.