A házigazdák győzelmével zárult a focitorna

Székelyhon 2020. január 13., 17:03

A házigazda Száz felett csapata nyerte meg a Farkaslakán idén tizedik alkalommal megrendezett Pótszilveszter Kupa elnevezésű teremlabdarúgó-tornát.

Fotó: Egyed József

A már hagyományossá vált év eleji focitornán Kövér László, a Magyar Országgyűlés elnöke és csapata, a tavalyi győztes Folyikasör escé is részt vett a Buzánszky Jenő nevét viselő sportcsarnokban.

A négycsapatos torna a házigazda farkaslaki csapat, a Száz felett győzelmével zárult, amely mindhárom mérkőzését megnyerte. Második lett a Folyikasör escé, amely nem tudta megvédeni címét. Akárcsak tavaly, a harmadik pozícióban Székelyudvarhely együttese, a Transilvanicum végzett, míg a negyedik a Csíksic, a közméltóságok csapata lett.

Fotó: Egyed József

„Barátságos mérkőzések voltak, remélem, hogy ez a hagyományos focitorna a következő években is megrendezésre kerül januárban. Szép számban voltak jelen helyiek és más településekről érkezett barátok is, Kárpátaljáról és Ausztráliából. Külön megtiszteltetés számunkra, hogy barátként Farkaslakára ellátogatott a Magyar Országgyűlés elnöke.

{A}

Köszönet Budai László ötletgazdának a szervezésért, a farkaslaki polgármesteri hivatal vezetőségének és alkalmazottjainak a segítségért, Jakab Zoltán szakmai irányítónak a mérkőzések lebonyolításáért, illetve Balogh Vencelnek a bíráskodásért” – nyilatkozta Albert Mátyás helyi szervező, a torna alapítója.

Fotó: Egyed József

A Pótszilveszter Kupa eredményei:
Száz felett–Folyikasör escé 6–4
Transilvanicum–Csíksic 3–0
Folyikasör escé–Csíksic 4–3
Száz felett–Transilvanicum 2–1
Transilvanicum–Folyikasör escé 0–4
Csíksic–Száz felett 2–10