A Mobilmánia koncertjével köszöntik az új évet Sepsiszentgyörgy főterén

Bíró Blanka 2019. december 22., 17:19

Hagyománynak számít, hogy Sepsiszentgyörgy főterén szilveszteri utcabált szervez az önkormányzat, éjfélkor, majd egy órakor is tűzijátékkal búcsúztatják az óévet, köszöntik az új esztendőt.

A Mobilmánia formáció tagjai. Ők gondoskodnak a buliról szilveszterkor Sepsiszentgyörgyön Fotó: Mobilmánia

Idén is december 31-én este a főtérre hívják a szilveszterezőket. A hangulatról 23 órától a Popas Band gondoskodik, az együttest Románia egyik legismertebb cover-band zenekaraként tartják számon.

Romániai idő szerint pontban éjfélkor lesz az első, újévet köszöntő tűzijáték. Ezt követően a Mobilmánia koncertezik, felcsendülnek az örökzöld P. Mobil, Tunyogi Rock Band és Piramis dalok.

Magyarországi idő szerinti éjfélkor szintén megünneplik az újév beköszöntét egy újabb tűzijátékkal, majd folytatódik a Mobilmánia koncert.

{A}

„Köszöntsd velünk az új évet! Ha voltál már Mobilmánia koncerten, akkor azért, ha nem voltál még, akkor azért gyere most el! (...) Nem csak a jó hangulattal szeretnénk felrázni, de megmutatjuk neked, mit tudunk a hangszereinken és azt is, hogy valóban nincs jobb program erre az estére, mint élő zenét hallgatni és ugrálni barátaiddal és velünk. Koncert után dedikálunk, beszélgetünk és iszunk veletek!” – írja a Mobilmánia együttes az esemény Facebook-beharangozójában.