Győzelemmel zárná az évet a Sepsi OSK

Horváth Bálint Ottó 2019. december 21., 14:20

Hazai pályán játssza idei utolsó mérkőzését a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, a labdarúgó 1. Liga 22. fordulójának vasárnapi játéknapján a Chindia Târgoviștét fogadja. A háromszékiek sorozatban a harmadik győzelmükre készülnek a téli szünet előtt.

Fotó: Facebook/Sepsi OSK

A vasárnap 16 óra 45 perctől kezdődő találkozót megelőzően négy pont választja el egymástól a két együttest a bajnoki tabellán, a Sepsi OSK 25 ponttal a 9. helyet foglalja el, míg a Chindia 21 ponttal a 11. helyezett. A szezonbeli első egymás elleni mérkőzésükön, szeptemberben a 9. fordulóban gól nélküli döntetlent játszottak Ploiești-en.

Az összecsapást felvezető szokásos sajtótájékoztatón Leo Grozavu, a Sepsi OSK vezetőedzője kiemelte, győzelemmel akarják befejezni a bajnokság első részét ahhoz, hogy nyugodtabb legyen a téli szünet a csapat számára.

Fotó: Facebook/Sepsi OSK

Egy olyan ellenféllel játszunk, amellyel több mint valószínű, hogy jövőben az alsóházi rájátszásban is találkozunk. Nagyon fontos számunkra a győzelem megszerzése, de ugyanakkor tisztában vagyunk azzal, hogy nehéz mérkőzés vár ránk.

Hozzátette, mindent meg kell tenniük a három pontért, ehhez teljes erőbedobással kell játszaniuk a Chindia ellen, amely biztosan motiváltan érkezik.

Florin Ștefan közölte, komolyan kell venni az ellenfelet, és

amennyiben úgy teljesítenek, ahogyan tették azt az utóbbi két meccsükön (a Clinceni és a Dinamo ellen), akkor ismét sikerül nyerniük.

{P3}

„Az edzőváltás óta nagyon jól menetel a csapat, köszönhetően annak, hogy megváltozott a játékstílusunk, megfelelő agresszivitással, illetve jobb hozzáállással lépünk pályára, ezzel tudjuk megnyerni a mérkőzéseinket” – mondta a Sepsi OSK balszélsője.

{Z1}

{S1}