Itthon Otthont Teremtünk – volt mit ünnepelni (x)

Kovács Eszter 2019. december 20., 15:04

Nemcsak lehetőséget, hanem hagyományt is teremt a Clearservice: idén ismét megtartották az Itthon Otthont Teremtünk évzáró partit, amelyre az otthonteremtők összes részvevőjét elhívták.

A program részvevői találkozhattak az év végi partin Fotó: Clearservice

A Clearservice harmadik éve működteti az Itthon Otthont Teremtünk elnevezésű támogatói programot – az Érték és Minőség Nagydíjjal, ugyanakkor az Innovációért Nívódíjjal is kitüntetett kezdeményezés újszerű és egyedi a maga nemében. Célja, hogy

a Clearservice munkatársai külföldön keressék meg azt a pénzt, amelyből itthon olyan célokat, álmokat valósíthatnak meg, amelyeket egyébként egy élet munkája lenne valóra váltani.

Az első két év eredményei bizonyítják a program sikerét: a regisztrált 123 személyből eddig 94 fő kapott támogatást, akik minimum 686 000 eurónyi megtakarítással gazdagodtak, ehhez pedig összesen 34 300 eurónyi támogatással járult hozzá a Clearservice. A kitűzött célok összértéke 3 413 000 euró.

Az Itthon Otthont Teremtünk – amely jövő évben is folytatódik – azoknak szól, akiknek céljuk van, akik magyar csapatban akarnak dolgozni, akik biztonságos cégnél biztos fizetést szeretnének, és akik a megkeresett összegből itthon szeretnének jövőt teremteni maguknak.

A Clearservice ugyanakkor nagy hangsúlyt fektet alkalmazottainak jólétére is, a munkatársak körében végzett elégedettségi felmérés azt bizonyítja, hogy

a külföldön munkát végzők több mint kilencven százaléka biztonságban érzi magát, megfelelőnek találja a cég által biztosított szállást és méltányosnak a fizetést.

A Clearservice ugyanakkor dolgozótámogató asszisztenciát is biztosít: útbaigazítást nyújtanak a mindennapi ügyes-bajos dolgokban, mint például a repülőjegy-vásárlásban, segítenek áthidalni az esetleges nyelvi korlátokat, időpont-egyeztetést Németországban.

Fotó: Clearservice

A Clearservice egy új hagyományt teremt. Az összes jelenlegi és már nem a cégnél dolgozó otthonteremtőt is meghívja az Itthon Otthont Partyra.

Az évzáró parti pedig találkozási alkalom, a régi és új kollégák megoszthatják tapasztalataikat, örülhetnek egymás sikereinek.

Hiszen az Itthon Otthont Teremtünk program végső célja az, hogy a Clearservice hozzásegítse munkatársait céljaik, álmaik megvalósításához, az itthon maradás feltételeinek megteremtéséhez.

Cél: 3 413 000 €
Támogatás: 34 300 €
Regisztráltak: 123 fő
Támogatottak: 94 fő
Megtakarítás: 686 000 €
Célok:
58 autó
38 lakásfelújítás
72 lakásvásárlás
13 telek
5 gyerek taníttatása
7 hiteltörlesztés
1 jogosítványszerzés
5 cégindítás
3 továbbtanulás

(X)