Xántus Árpád nagy napja: hozzájutott a Toyota Corollához

Kovács Eszter 2019. december 17., 10:57

Most már elhiszi, jegyezte meg Xántus Árpád, amikor végre a Toyota Corolla kormánya mögé ülhetett. Lapozni főnyeremény! játékunk nagydíjának nyertese hétfőn vihette haza az autót. Elkísértük első útján.

Lapunk székelyudvarhelyi szerkesztőségénél Xantus Árpád és a nyereménye Fotó: Erdély Bálint Előd

Összecsődítette a családot hétfőn reggel, és elmondta a nagy hírt, hogy ő lett a Lapozni főnyeremény! játék fődíjasa. Hatalmas volt a meglepetés, mondta Xántus Árpád.

Egész délelőtt szólt a telefonom, ismerősök hívtak, hogy gratuláljanak, miután látták a Székelyhonban, hogy én nyertem

– árulta el, amíg stábunk megérkezett a székelyudvarhelyi Eurocar Toyota márkaképviselet szalonjába.

{A}

Ott várta nyertesünket a vadonatúj, 2019-es kiadású, Business felszereltségű Toyota Corolla. Az elegáns metálszürke személyautó 1600 köb­cen­tis ben­zin­mo­to­ros, 130 lőerős, értéke 78 ezer lej. 

Kigördült a szalon udvaráról

Árpád akkor látta testközelből az autót, amikor az a csíkszeredai Merkúr üzletnél volt kiállítva, de akkor nem ült bele. Így hát nagyon várta, hogy végre belülről is megszemlélje. A szalonban előbb a gépkocsi átíratásához szükséges dokumentumokat vette át, majd szakszerű ismertetőben volt része: tövéről hegyére kikérdezhette a szakembereket, mit tud, mire képes a járgány.

2019-es kiadású, business felszereltségű Toyota Corolla. Az elegáns metálszürke személyautó 1600 köb­cen­tis ben­zin­mo­to­ros, 130 lőerős, értéke 78 ezer lej. Fotó: Erdély Bálint Előd

Majd elérkezett a várva várt pillanat: Árpád beindította a motort, és kigördült a Toyota márkaképviselet udvaráról.

Kicsit furcsa volt vezetni, nagyon új az autó. Lenyűgöző, hogy mennyire felszerelt

– mesélte az első vezetési élmény után.

Nyertesünknek 13 éve van gépjárművezetői engedélye, régi típusú sportautó tulajdonosa, de már úgy érezte, elérkezett az idő, hogy nagyobb, ötüléses járműve is legyen. „Nem tudom, létezik-e olyan ember, akit egy ekkora nyeremény ne rázna meg. Nem is tudom, hogyan tudtam magamban tartani péntektől hétfőig. De most már végre ünnepelhetek” – jegyezte meg mosolyogva. Hamarosan arról is beszámolunk, a Lapozni főnyeremény! játékunk másik két nyertese hogyan vette át nyereményüket.

{K1}