Karácsonyi jótékonysági koncertet tartanak Csíkszeredában

Székelyhon 2019. december 16., 14:44

A csíkszeredai Jó Arcok Egyesület tagjai idén is megszervezi a karácsonyi jótékonysági koncertet december 21-én, szombaton 18 órától a csíkszeredai Szakszervezetek Művelődési Házában.

A Szakszervezetek Művelődési Házában tartják a koncertet. Archív Fotó: Veres Nándor

Zenélni fognak többek között Antal Blanka, a Márton Áron Főgimnázium 11-ik osztályos tanulója, a csíkszeredai Romantikus Medvetánc zenekar, továbbá a házigazda Jó Arcok együttes mellett fellép Gábor Rudolf és Gáspár Sándor Fityula.

A gálaest előtt 17 órától az előtérben várják mindazokat, akik szeretnének adományt vagy cipősdobozt ajándékozni, amelyekbe elsősorban tanszereket, játékokat, könyveket, kifestősöket, tartós élelmiszereket, valamint édességeket várnak.

A rászorulók karácsonyát segíthetik a jóakarók támogatói jegyek megvásárlásával is. Jegyek elővételben már kaphatóak a Szakszervezetek Művelődési Házának jegypénztáránál. „Mivel a jótékonysági gálaműsor több mint egy koncert és fő célja az ünnepre hangolás, hangolódás, ezért az est kezdetén László Rezső plébános rövid elmélkedésében fog ráhangolni karácsony igazi ajándékára. Ugyanakkor meghívtuk Gergely Istvánt (Tiszti), aki szintén az est végén útravaló gondolatait fogja megosztani” – írják a szervezők.

{A}