Megvannak a jégkorong Román Kupa meccseinek kezdési időpontjai

Dobos László 2019. december 15., 12:19

Az olimpiai selejtező után is Brassó marad a romániai jégkorongsport fővárosa, december 18–22. között a Cenk alatti város jégcsarnokában rendezik a hokisok Román Kupa küzdelmeit.

A Sportklub címvédőként lép jégre Brassóban Fotó: Pinti Attila

A benevezett hat együttest két csoportba sorolták, az A jelű csoportban a Brassói Corona, a Gyergyói HK és a Sportul Studențesc, míg a B jelű csoportban a Galaci CSM, a Csíkszeredai Sportklub és a Bukaresti Steaua küzd meg a döntőbe jutásért. A napokra lebontott programot korábban közölte a szervező Román Jégkorongszövetség, a hét végén pedig a kezdési időpontokat is közzétette. 

A sorozat címvédője a Csíkszeredai Sportklub, a kék-fehérek a tavaly decemberi kupadöntőben 5–2-re győztek a Brassói Corona ellen.

Jégkorong Román Kupa 

Szerdán 15 órától Galaci CSM–Bukaresti Steaua, 19 órától Brassói Corona–Bukaresti Sportul Studențesc; csütörtökön 15 órától Gyergyói HK–Bukaresti Sportul Studențesc, 19 órától Csíkszeredai Sportklub–Bukaresti Steaua; pénteken 15 órától Galaci CSM–Csíkszeredai Sportklub, 19 órától Brassói Corona–Gyergyói HK. Szombaton nem lesznek mérkőzések, vasárnap a két csoportelső a döntőben, a két csoportmásodik pedig a bronzmeccsen lép majd jégre. A kisdöntő 15 órakor kezdődik, a döntő pedig 19 órakor.
{A}