Az élen tölti a téli szünetet az Imperial Wet

Horváth Bálint Ottó 2019. december 12., 20:57

Magabiztosan nyerte meg a Dévai Autobergamo elleni idegenbeli mérkőzését a Csíkszeredai Imeperial Wet, csütörtökön este 6–1-re győzött a teremlabdarúgó 12. fordulójának zárásán, és ezzel visszavette az első helyet a bajnoki ranglistán.

Fölényes játékkal gyűjtötték be a pontokat. Archív Fotó: Gábos Albin

A csíkszeredai csapat az elején hatékony helyzetkihasználásának köszönhetően elhúzott a hazaiaktól. Kevesebb, mint másfél perc alatt háromszor is betaláltak a vendégek, akik Prsic, Küsmödi és Savio góljaival kényelmes előnybe kerültek.

Kevéssel fordulás után ismét eredményes volt az Imperial Wet, amely a vegé felé közeledve már öttel vezetett. A győztes kiléte nem volt kérdéses, a dévaiak részéről csak a becsületgólra futotta, a végeredményt pedig Cristian Matei állította be.

Győzelmével az Imperial Wet visszavette az első helyet a ranglistán a Galaci Unitedtől, előnye két pont a téli szünetben.

{A}

A bajnokság alig több, mint egy hónap múlva, január 19-én folytatódik, az alapszakaszból még két forduló van hátra, a csíkiak hazai pályán a Kolozsvári Clujanával, idegenben a Temesvári Informaticával játszanak.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 12. forduló:
Dévai Autobergamo–Csíkszeredai Imeprial Wet 1–6 (0–3).
Gólszerzők: Toader (30.), illetve Prsic (7.), Küsmödi (8.), Savio (9.), Rakic (21.), Covaci (29.), C. Matei (40.).
Imperial Wet: Lopez (Paltán) – Küsmödi, Andre Luiz, Savio, C. Matei. Játszott még: Prsic, Tankó, Pânzaru, R. Matei, Covaci, Iszlai, Hadnagy, Rakic.

{Z1}

{S1}