Célba érnek a nyereményeink

Kozán István 2019. december 13., 09:02

Több mint három hónapi várakozás után végre kiderül, hogy kik a győztesek: ma ugyanis kisorsoljuk a három értékes nyereményünket. Az előfizetéses játékunk résztvevőinek mindössze két aprócska feladatuk maradt: legyenek telefonközelben, és reménykedjenek a szerencséjükben.

Fotó: Beliczay László

Ma (pénteken, szerk. megj.) sorsoljuk az augusztus végén elkezdett és december 10-én lezárult Lapozni főnyeremény! kampányunk három nagyszerű ajándékának nyerteseit Bizonyára „kívülről fújják”, ám nem lehet elégszer elismételni:

a játékban egy Toyota Corollát, egy fűnyírótraktort és egy páros szovátai wellnesshétvégét sorsolunk ki, összesen mintegy 20 ezer euró – átszámolva pontosan 93 442 lej – értékben, természetesen közjegyző jelenlétében.

{A}

Hogyan zajlik a sorsolás?

Nem hiába zártuk le a lapelőfizetési kampányunkat három nappal ezelőtt, ugyanis azóta azzal voltunk elfoglalva, hogy megfelelően felkészülhessünk a nagy sorsolásra. Az elmúlt két napon lapunk számítógépes adatbázisából kilistáztuk azoknak az előfizetőknek a nevét, akik augusztus 29. és december 10. között előfizettek a Székelyhonra 6, illetve 12 hónapra. Hangsúlyozzuk,

az igencsak terjedelmes listán minden játékos kedvű előfizető neve szerepel (ezt ugyanis többször leellenőriztük), függetlenül attól, hogy ügyfélszolgálatainkon, online, lapkézbesítőinknél, postán, partnerboltjainknál, vagy a kiállított autónál fizetett elő.

Listáztuk ugyanakkor azoknak a nevét is, akik 12 hónapra fizettek elő, az ő nevüket megháromszoroztuk, majd az így összeállított névsorból készítettük elő a szelvényeket, amelyek bekerülnek a nagy szelvénydobozba. A folyamat minden mozzanata közjegyző jelenlétében zajlott.

Fotó: Beliczay László

Maradjanak telefonközelben

Arra kérjük a játékban résztvevőket, hogy a mai nap folyamán maradjanak telefonközelben, hiszen telefonon értesítjük a kihúzott szelvényeken szereplő személyeket. Tudniuk kell, hogy a lehetséges nyertesekre egy úgynevezett érvényesítési eljárás vár. Ennek során

ellenőrizzük, hogy a kihúzott személy megfelel-e a szabályzatban rögzített feltételeknek.

Például a szabályzat szerint a nyertes szülei, nagyszülei, gyerekei, unokái, férje, felesége és testvérei nem lehetnek cégcsoportunk alkalmazottjai. Amennyiben a kihúzott személy romániai lakos, 18 év fölötti és nem rokona a cégcsoport alkalmazottainak, igazolnia kell személyazonosságát, továbbá fel kell mutatnia az előfizetést igazoló iratot, és majd csak ezt követően jogosult a nyeremény átvételére.

A nyertesek neveit leghamarabb napilapunk hétfői számában közöljük. Mindenkinek sok szerencsét kívánunk.

Fotó: Beliczay László