Lapozni főnyeremény: kedden délutánig, illetve online éjfélig még elő lehet fizetni

Barabás Hajnal 2019. december 09., 13:05

Kedd az utolsó nap, hogy bekapcsolódjanak a Székelyhon napilap nagyszabású nyereményjátékába. Ügyfélszolgálatainknál kedden délután négy óráig, online azonban egészen éjfélig elő lehet fizetni, és egyúttal esélyt kapni arra, hogy megnyerjék díjaink egyikét.

Már nincs sok hátra nyereményeink kisorsolásáig Fotó: Pinti Attila

Lapozni főnyeremény elnevezésű kampányunk során nemcsak az volt a célunk, hogy az eddigi olvasóknak lehetőséget adjunk a nyerésre, hanem az értékes díjakkal új olvasókat is szerettünk volna „bevonzani” – hangzott el a székelyudvarhelyi Príma Rádió műsorában, amelynek meghívottja volt Fleisz Emőke, lapkiadónk marketingigazgatója, valamint Szőke László tartalomfejlesztési igazgató. A rádióbeszélgetés apropóját az adta, hogy holnap zárul a Székelyhon nyereményjátéka.

A sorsolás menete

„Most már nem lehet totojázni, az utolsó órákban vagyunk. Akik részt vennének a nyereményjátékunkban, kedden 16 óráig az ügyfélszolgálatainknál, illetve online kedden éjfélig fizethetnek elő a Székelyhon napilapra. Ezután képletesen lezárjuk az urnákat, ami a gyakorlatban úgy fog történni, hogy a rendszerünkből generálunk egy listát, amelyen szerepel az összes előfizetőnk neve. Azoknak, akik egy évre fizettek elő, a nevüket megháromszorozzuk, így tudjuk biztosítani, hogy háromszoros esélyük legyen. A neveket ezután cetlikre nyomtatjuk, amelyek az urnába kerülnek” – részletezte a sorsolásra való előkészítés módját Fleisz Emőke.

A sorsolást, mint többször is írtuk, december 13-án, pénteken tartjuk Székelyudvarhelyen,

közjegyző jelenlétében.

Legyenek elérhetők

További fontos tudnivaló, hogy mielőtt a nyertes nevét közölnénk, azt egy érvényesítési, közjegyzői hitelesítési folyamat előzi meg. „A szabályzat értelmében amikor kihúzzuk a cetliket, nem tudhatjuk előre, hogy mennyi időbe telik, amíg elérjük a nyerteseket, akiknek ráadásul igazolniuk kell a személyazonosságukat, tudnunk kell, hogy romániai lakosok, 18 év fölöttiek, és nem rokonai az alkalmazottainknak vagy bedolgozóinknak” – magyarázta a marketingigazgató. Hozzátette,

fontos, hogy a nyertesek elérhetők legyenek telefonon, ugyanis ha kollégáink hét napon belül nem tudják felvenni velük a kapcsolatot, akkor a tartalékba kihúzott szelvényt nyilvánítják győztesnek.

Ismerjék meg a napilapot

Szőke László tartalomfejlesztési igazgató arról beszélt, hogy az, aki hat hónapra vagy egy évre megrendeli a Székelyhon napilapot, azon túl, hogy akár értékes nyereménnyel gazdagodik, ad magának egy esélyt arra, hogy megismerje a nemrég létrejött székelyföldi napilapot. Lapunk ugyanis annyiban változott, hogy a sok helyi tartalom mellett számos szintetizáló, összehasonlító anyag is bekerül nap mint nap. Szőke hangsúlyozta, a helyi lapjaink összevonásakor az is a célok között szerepelt, hogy közelítsék a történelmi régiókat, a székely székeket, hogy „átnézzenek egymás kertjébe”.

{A}

„Nincs azzal baj, ha másokra is figyelünk, mert így hozzájuk képest is meg tudjuk fogalmazni, hogy mit csinálunk jobban vagy rosszabbul” – jegyezte meg, hozzátéve, hogy eljön az az idő, amikor megszokják ezt az olvasók, hiszen Székelyföld régiói előbb-utóbb rákényszerülnek, hogy együttműködjenek, legyen szó akár turizmusról, akár gazdasági vagy egyéb területről. Szőke László szerint

a nyereményjáték fontos hozadéka számunkra, hogy olyan potenciális olvasókat is megszólítsunk, akik eddig nem hallottak a Székelyhon napilapról, nem követték az újságot.

„Ha olvassák a lapot legalább egy fél évig, akkor akár kritikát is megfogalmazhatnak, amit szívesen veszünk” – fogalmazott.

Jövőbeli elképzelések

A tartalomfejlesztési igazgató ugyanakkor a rádióműsorban néhány jövőbeli elképzelést is megosztott a hallgatókkal. Mint mondta, a jövőben a mobilapplikációs megoldások felé nyitnánk azok számára, akik az új eszközöket (okostelefon, táblagép) használják. „Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy a nyomtatott Székelyhon napilapot feltöltjük a mobil applikációra, hanem új, kombinált tartalmak kerülnének fel, amelyeket különböző szolgáltatásokkal bővítenénk” – osztotta meg. A napilap kapcsán elmondta, továbbra is cél, hogy összehasonlító, szintetizáló anyagaink legyenek, ugyanakkor szeretnék, ha több véleményanyag jelenne meg. „Jó lesz annak, aki a Székelyhon napilapot olvassa, ha másért nem, azért, hogy tudja, mit nem akar olvasni” – zárta a beszélgetést Szőke László.

A nyereményjátékról

A Székelyhon napilap nyereményakciójáról bővebb információ a www.szekelyhon.ro/fonyeremeny oldalon található, érdeklődni lehet továbbá a 0040 726 719 962-es telefonszámon vagy az elofizetes@szekelyhon.ro e-mail-címen. A féléves előfizetés ára 210 lej, az egyéves megrendelés 420 lej. Előfizetni az ügyfélszolgálatokon kedden 16 óráig, online a fenti honlapon keresztül éjfélig lehet. A vadonatúj Toyota Corolla személyautót, a fűnyíró traktort, valamint a páros szovátai wellnesshétvégét december 13-án, pénteken sorsoljuk ki Székelyudvarhelyen.