Beszterce is legyőzte az SZFC-t

Zátyi Tibor 2019. november 29., 16:52

Tovább tart a Székelyudvarhelyi FC rossz formája a labdarúgó 3. Ligában, az őszi szezon utolsó fordulójában, pénteken délután hiába játszott jobban, mint a Besztercei Gloria, 1–0-s vereséget szenvedett.

Fotó: Erdély Bálint Előd

A félidő első része helyzet nélkül telt el, főleg a középpályán zajlott a játék, igazi ziccerre 25 percet kellett várni, amikor egy vendég beadásról centikkel maradt le a csatár. A hazaiak szögletekből próbáltak veszélyt teremteni, ám mégis egy egyéni megmozdulás után jött az első hazai ziccer, Szőcs lövését fogta a kapus.

Nem sokkal később ismét Szőcs előtt adódott egy óriási lehetőség, ám ziccerben a bal kapufa mellé lőtte a labdát.

Fotó: Erdély Bálint Előd

A szünetet követően ismét Szőcs került nagy helyzetbe, ám lapos lövése ezúttal nem okozott gondot a vendégek kapusának. És jött a hideg zuhany, a támadásban addig szinte semmit sem mutatott Beszterce büntetőhöz jutott,

Crișant futotta le a besztercei támadó, az SZFC védője pedig meggondolatlanul szabálytalankodott, a jogos tizenegyest pedig Cazan belőtte (0–1).

Fotó: Erdély Bálint Előd

A folytatásban beszorította vendégét a házigazda, záporoztak a lövések a besztercei kapura, előbb Jakab kétszer is eltalálta a kapufát, a gól viszont nem akart összejönni. A hajrában Vékás lőtt kétszer is kapura, gólt viszont ő sem tudott szerezni.

{A}

Beszterce egyetlen helyzetét gólra váltotta és elvitte a három pontot Székelyudvarhelyről. Most jól jön a téli szünet az SZFC-nek,

komoly feladat áll a csapat vezetősége előtt, hogy rendbe tegye a dolgokat, mivel továbbra is kieső zónában van a csapat.

Fotó: Erdély Bálint Előd

Labdarúgó 3. Liga, 15. forduló:
Székelyudvarhelyi FC–Besztercei Gloria 0–1 (0–0)
Gólszerző: Cazan (52.).
SZFC: Tudose – Kovács, Crișan (Viorica, 54.), Bucur, Berkeczi, Györgydeák (Jakab,
46.), Marucza, Taciuc (Solymosy, 76.), Pál, Szőcs, Dinu (Vékás, 61.).

Fotó: Erdély Bálint Előd

{Z1}

{S1}