Újból fociztak a szépvízi pályán

Dobos László 2019. november 18., 11:09

Több hónapos kihagyás után újra labdarúgó-mérkőzést rendeztek a szépvízi focipályán. A sportbázist felújították, a beruházás azonban nem fejeződött be, az átadó- és avatóünnepséget tavaszra tervezik.

Szoros meccs volt az új szépvízi pályán Fotó: Pinti Attila

Felújították a szépvízi labdarúgópályát, többek között új drénezést készítettek és új gyepszőnyeget helyeztek a játékfelületre. Ferencz Tibor, Szépvíz polgármestere megkeresésünkre elmondta, hogy a beruházás még nem fejeződött be. A pálya játékra alkalmas, az volt a prioritás, hogy a helyi csapatnak ne kelljen idegenben játszania minden mérkőzését.

{A}

„Még van egy pár elvégeznivaló munkálat, tavasszal hivatalosan felavatjuk a pályát” – hangsúlyozta Ferencz Tibor polgármester.

Fotó: Pinti Attila

A hétvégi fordulóban az éllovas gyergyói gárda magabiztosan győzött a sereghajtó Gyimesbükk otthonában. A második helyen álló Csicsói Ezüstfenyő is diadalmaskodott, így továbbra is élés a harc csoportelsőségért.

Labdarúgó 4. Liga, Keleti csoport, 11. forduló

Szépvízi MŰ–Csicsói Ezüstfenyő 1–2 (0–0)
Gólszerzők: Marius Ciugulitu (77. perc), illetve Gabriel Doltea (63. és 79., az elsőt büntetőből). Tudósított: Kecseti Pál.

Maroshévízi Pro Mureșul–Balánbányai Bányász 4–1 (2–1)
Gólszerzők: Silviu Tararache (31.), Kis Szilárd (36.), Alin Crăciun (70.) és Kercsó László (79.), illetve Alexandru Buhai (21.). Tudósított: Mihai Mereș.

Csíkszentdomokosi SK–Gyergyószárhegyi Bástya 2–1 (0–1)
Gólszerzők: Mirel Drian (68. és 90., mindkettő büntetőből), illetve Len Kristóf (36.). Tudósított: Papp Levente.

Csíkszentgyörgyi Fiság–Csíkszentsimoni FC 4–3 (2–1)
Gólszerzők: Tompos Tamás (7. és 34.), Péter Szabolcs (65.), Jakab Attila (71.), illetve Tompos Szilárd (17.), Vitos Tamás (73.) és Szabó József (77.). Tudósított: Papp Levente.

Gyimesbükki SE–Gyergyószentmiklósi VSK 1–6 (0–3)
Gólszerzők: Zamă-Orbán Róbert (85.), illetve Alin Covrig (23. és 38.), Gabriel Grosu (25., öngól), Kurkó Márk (79.), Szőcs László (88.) és Sebastian Covrig (90.+1). Tudósított: Tamás Attila.

{S1}

A következő forduló (november 23-24.) programja: Szárhegy–Gyimesbükk, Szentsimon–Maroshévíz, Csicsó–Csíkszentgyörgy, Gyergyói VSK–Szépvíz, Szentdomokos–Balánbánya.