Az FK edzője nem esztétikai, hanem hatékony játékot vár csapatától idegenben

Dobos László 2019. november 15., 12:05

Újabb nehéz mérkőzés vár az FK Csíkszeredára, Valentin Suciu vezetőedző tanítványai a szerdai, Resicabánya elleni 1–0-s győzelmet követően szombaton délelőtt 11 órakor a Viitorul Pandurii Târgu Jiu otthonában lépnek pályára.

Szerdán nagyot küzdöttek a három pontért az FK játékosai. Szombaton újabb kemény csata vár rájuk Fotó: Gábos Albin

Mindkét csapat a rangsor második felében áll, a Viitorul Panduriinak 21 pontja van és a 11. helyről várja a folytatást, a 19 pontot összesített FK Csíkszereda pedig a 15. helyet foglalja el.

Nagyon nehéz kiszállás vár ránk, nagy a nyomás a csapaton. A maximumot kell kihoznunk magunkból. Nem esztétikailag szép, hanem hatékony futballt várok csapatomtól. Volt, amikor szépen játszottunk, de pontokat veszítettünk. Most nem a szép foci, hanem az eredmény a fontos számunkra

– mondta Valentin Suciu, az FK vezetőedzője.

Az ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu a bajnokság rajtja előtt pár nappal visszalépett Nagyváradi Luceafărul helyét vette át. Az előző bajnokságban az ACS Șirineasa, illetve az ACS Energeticianul néven szerepelt, mérkőzéseit Petrozsényben és Szörényváron játszotta.

Ügyvédje szerint mégsincs köze a fogadásokhoz Baciunak

Mint ismert, a Sportul Snagov–Turris Turnu Măgurele (2–3) mérkőzés után a rendőri és különleges alakulatok (DIAS) emberei őrizetbe vették Marius Baciut, a Teleorman megyeiek vezetőedzőjét. Az első sajtóhírek szerint Baciut azzal gyanúsították, hogy tagja egy bűnszervezetnek, amely labdarúgó-mérkőzések megbundázásával foglalkozik. Az edzőt a kihallgatás után hazaengedték, és ügyvédje, Vlad Hosu azt nyilatkozta, hogy Baciunak nincs semmi köze a fogadásokhoz. Azért hallgatták ki, mert korábban egy szülő, neves üzletember feljelentette, hogy bár pénzt adott neki, mégsem játszatta fiát.

{Z1}

{S1}