Félbeszakadt a csicsói mérkőzés

Dobos László 2019. november 11., 10:51

Csak hét játékossal tudott pályára lépni a Hargita megyei labdarúgó 4. Liga keleti csoportjának csicsói mérkőzésén a Gyimesbükki SE. A 14. percben az egyik játékosuk lesérült, így a játékvezető lefújta a mérkőzést.

Negyedórát sem tartott a mérkőzés Csicsóban Fotó: Gábos Albin

A labdarúgás szabályzata előírja, hogy hét játékosnál kevesebb egyik csapatban sem lehet a játéktéren. Tehát ha sérülések vagy kiállítások miatt az egyik csapatból öt játékos hiányzik, a találkozót le kell fújni. Egy meccs viszont elvileg elkezdhető akkor is, ha valamelyik csapat nem tud játékba küldeni tizenegy játékost, gyakorlatilag azonban erre csak alacsonyabb osztályokban van példa.

Csicsóban a 14. percben, 1–0-ás hazai vezetésnél a vendégcsapat egyik játékosa lesérült, így Kocsis Zoltán játékvezető véget vetett a mérkőzésnek. A találkozót – zöldasztalnál – a Csicsó 3–0–ra nyeri.

Fotó: Gábos Albin

Labdarúgó 4. Liga, Keleti csoport, 10. forduló

Csicsói Ezüstfenyő–Gyimesbükki SE 1–0
Gólszerzők: Róth Róbert (11. perc).
A mérkőzés csak 14 percet tartott, a találkozót a Csicsó 3–0-ra nyeri. Tudósított: Tamás Attila.

Gyergyószentmiklósi VSK–Gyergyószárhegyi Bástya 5–2 (2–1)
Gólszerzők: Szőcs László (30., 65., 85. és 92.), Alin Covrig (45.), illetve Nagy Dénes (5.) és Nagy Zsolt (75., öngól). Tudósított: Mihai Mereș.

{A}

Csíkszentdomokosi SK–Maroshévízi Pro Mureșul 6–1 (2–1)
Gólszerzők: Mirel Drian (34.), Gergely Filip (44.), Böjte Szilveszter (77.), Cătălin Maximiuc (83.), Cătălin Tenchiu (86.) és Both Tamás (87.), illetve Cătălin Cotfas (63.). Tudósított: Horváth Vilmos.

Csíkszentsimoni FC–Szépvízi MŰ 2–0 (1–0)
Gólszerzők: Czikó Zsombor (1.) és Czikó Szabolcs (94.). Tudósított: Albu László.

Balánbányai Bányász–Csíkszentgyörgyi Fiság 3–0 (meg nem jelenés). Tudósított: Papp Levente.

{S1}

A következő forduló (november 16–17.) programja: Maroshévíz–Balánbánya, Szépvíz–Csicsó, Szárhegy–Szentdomokos, Csíkszentgyörgy–Szentsimon, Gyimesbükk–Gyergyói VSK.