A második félidőben lelépte ellenfelét a Szejke SK

Zátyi Tibor 2019. november 08., 18:45

Újabb magabiztos győzelmet aratott a férfi kézilabda másodosztályban a Székelyudvarhelyi Szejke SK, a 6. fordulóban 35–24-re nyert a sereghajtó Segesvári CNE otthonában.

Archív Fotó: Pál Árpád

Szoros, kiegyenlített harcot hozott az első negyedóra, felváltva vezettek a csapatok. Ekkor kissé megtorpant a házigazda Segesvár, a vendég udvarhelyi együttes pedig könnyed gólokat szerezve négy góllal ellépett. Összekapta magát a CNE, egyre csökkentette a hátrányát (13–14), de ezzel együtt ellőtte a puskaporát is, a Szejke a szünetig visszaállította négygólos előnyét (13–17).

Térfélcsere után csak a Szejke akarata érvényesült a pályán, hamar tetemesre növelte előnyét, a 44. percben már tízzel vezetett (15–25). Természetesen ekkor már nem volt kérdés, hogy melyik csapaté lesz a három pont, potyogtak a gólok, az udvarhelyiek 35–24-re nyerték a bajnokit.

A sima sikerből komoly szerepet vállalt Jobb Lőrinc kapus is, aki közel ötvenszázalékos hatékonysággal hárított. A mérkőzést kisebb combizomsérülés miatt kihagyta Komporály Attila csapatkapitány.

{A}

A következő fordulóban, november 17-én hazai pályán játszik a Szejke SK, a városi sportcsarnokban a másik segesvári csapatot, a VSK-t fogadja.

Férfi kézilabda másodosztály, C csoport, 6. forduló
Segesvári CNE–Székelyudvarhelyi Szejke SK 24–35 (13–17)
Gólszerzők: Csibi, Tăuțean 7–7, Kónya 5, Fekete 4, Mihály 3, Balázs, Kopacz 2–2, Pál, Palatka, Katona, Hadnagy, Jére 1–1. Játszott még: Szász, Lőrinczi. Vezetőedző: Sipos Lóránt.
Kiállítások: 6, illetve 4 perc.
Hétméteresek: 2/2, illetve 5/2.

{Z1}

{S1}