Csíkszeredában is bemutatják Bagota Béla, részben Balánbányán forgatott filmjét

Székelyhon 2019. november 08., 12:08

Csíkszeredában is bemutatják a részben Balánbányán forgatott, így pedig rendkívüli érdeklődésre számot tartó Valan – az angyalok völgye című magyar thrillert – adta hírül közleményben a csíkszeredai városháza sajtóosztálya.

Balánbánya egy kis időre Valan lett. November végén bemutatják Csíkszeredában a Balánbányán is forgatott alkotást Fotó: Pinti Attila

A Csíki Moziban november 29-én, pénteken 18 órától kezdődő vetítést követően közönségtalálkozót is tartanak a film alkotóival. A jegyértékesítés elkezdődött.

Bagota Béla filmjének ősbemutatója november 21-én lesz, és egy héttel később, november 29-én már Csíkszereda közönsége is megtekintheti a játékfilmet a Csíki Moziban.

Fotó: Mihály László

A vetítésen jelen lesz a filmrendező, valamint Kántor Lajos producer, a bemutatót követő közönségtalálkozón pedig a nézők kérdéseket tehetnek fel az alkotóknak.

{K1}

A filmre a belépő egységesen 20 lejbe kerül, és megvásárolható a bilete.ro online jegyértékesítő oldalon, illetve a Csíki Mozi jegypénztárában munkanapokon 9 és 18 óra között, szombaton pedig 10 és 15 óra között.

Amennyiben igény mutatkozik rá, ismét levetítik a filmet.

{A}