Még támadóbb lesz a CSZKA, ettől tartanak a Ferencvárosnál

Horváth Bálint Ottó 2019. november 07., 11:15

Megismételné idegenbeli győzelmét a Ferencváros a CSZKA Moszkva ellen a labdarúgó Európa Liga H csoportjában. A magyar bajnok csütörtökön 22 órától fogadja orosz riválisát.

Szerhij Rebrov felkészült az ellenfél játékából, ismeri az erősségeit Fotó: Facebook/Ferencvárosi Torna Club

Két héttel ezelőtt a magyar együttes a hajrában szerzett góllal meglepetésre mindhárom pontot elhozta Moszkvából, és hazai közönség előtt is bízik a sikerben. A Ferencváros vezetőedzője, Szerhij Rebrov azonban óvatosságra int, főleg, hogy a csoportban sereghajtó oroszok Budapestben az utolsó esélyüket játsszák.

Nehéz meccsre számítok és arra, hogy ellenfelünk ezúttal még támadóbb futballt játszik.

A CSZKA EL-eredményei rosszabbak, mint a mutatott játéka. Ne feledjük, hogy még csak a csoportkör fele járt le, és ne gondoljuk, hogy a CSZKA Moszkva rossz csapat.” A legfontosabbnak azt tartotta, hogy együttese képes legyen reagálni arra, ha a moszkvaiak letámadnak, vagy éppen visszahúzódnak.

{K1}

Rebrov kiemelte, látta a CSZKA legutóbbi két találkozóját, amelyeken legyőzte az UFA-t az Orosz Kupában, és 1–1-es döntetlent játszott az éllovas Zenittel a bajnokságban. Szerinte egyik meccsen sem játszott támadó felfogásban a gárda, de megjegyezte, a hétvégi bajnoki második félidejében emberhátrányba került, így védekezni kényszerült. 

{Z1}

{S1}