Udvarhelyre költözik az Imperial Wet

Dobos László 2019. november 06., 10:47

Albérletbe költözik Csíkszereda teremlabdarúgó-együttese, az Erőss Zsolt Aréna javítási munkálatai miatt az Imperial Wet idei bajnoki mérkőzéseit Székelyudvarhelyen rendezi. Csíkszereda másik első osztályú együttese, a VSK kosárlabdacsapata Sepsiszentgyörgyre teszi át székhelyét.

A székelyudvarhelyiek a városi sportcsarnokban nézhetik a bajnok meccseit Fotó: Gábos Albin

Csíkszereda Polgármesteri Hivatalának közleménye szerint az Erőss Zsolt Arénát legkevesebb két hónapra zárják be, a javítási munkálatok január elejéig tartanak. A futsalbajnokságban címvédő Imperial Wet a székelyudvarhelyi sportcsarnokban rendezi novemberi és decemberi hazai mérkőzéseit.

{A}

Szerdán páros mérkőzések lesznek a sportcsarnokban, azaz az Imperial találkozóját követően a Futsal Klub Székelyudvarhely is pályára lép a bajnokságban.

16 órától Imperial Wet–Temesvári Informatica, 18.15-től pedig FK Székelyudvarhely–Dévai Autobergamo meccs lesz a sportcsarnokban.

{Z1}

Szombaton is hasonlóképpen játsszák a találkozókat Udvarhelyen, 16 órától a Dunărea Călărași lesz az Imperial Wet ellenfele, míg az FK a sereghajtó Kolozsvári Clujanát fogadja.

Egy belépővel mindkét találkozót meg lehet tekinteni a városi sportcsarnokban.

{S1}

A Sepsi Arénában kosaraznak

A román élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság B csoportjában szereplő VSK Csíkszereda a sepsiszentgyörgyi Sepsi Arénában rendezi hátralévő idei mérkőzéseit. Lászlófy Botond edző tanítványai csütörtökön délután 4 órától a Máramarosszigeti VSK ellen lépnek pályára Háromszéken. A VSK következő „hazai” mérkőzése november 23-án lesz, amikor a CSM Focșani látogat Székelyföldre.