Négyet nyertek az udvarhelyi asztaliteniszezők

Józsa Csongor 2019. november 05., 16:06

Kedden délelőtt zárult a férfi asztalitenisz Szuperliga őszi idényének teremtornája a székelyudvarhelyi sportcsarnokban. A házigazdák pozitív mérleggel végeztek.

Az ISK-SZAK csapata: György Szilárd, Sebastian Loso. Tamás Szabolcs, Cservik Krisztián, Lucian Filimon és György István. Fotó: Erdély Bálint Előd

Az utolsó nap két fordulót játszottak. A Székelyudvarhelyi ISK-SZAK előbb könnyedén verte a CSM Slatinát, majd nagy küzdelemben nyert a konstancaikkal szemben. A férfi Szuperliga rangsorában az udvarhelyiek a 3-5. helyen állnak, azonos pontszámmal a Mioveni-nyel és a Steauával.

{A}

„A teljesítményünket jónak értékelhetem, a játékunk is ezt a szintet érte el. Nagy szívvel, maximális odaállással nyertük meg a négy meccset, ott vagyunk az élbolyban, így a tavaszi tornára minden nyitott. Meg kell ezt a mutatót ismételni, vagy akár még jobbat nyújtani. Most már az Európa-kupára hangolunk” – összegzett az edző.

Az ISK-SZAK november 10-én, vasárnap 18 órától a városi sportcsarnokban fogadja az Európa Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján a portugál Clube Desportivo Sao Roquét, úgy, hogy az első meccsen 3–1-re az ellenlábas nyert.

A Székelyudvarhelyi ISK-SZAK eredményei a Szuperliga őszi teremtornáján:

1–3 a CS TT Câmpulunggal,
3–0 a CS U Craiovával,
3–0 Pristavu Câmpulunggal,
0–3 a Bukaresti Steauával,
2–3 a CS Mioveni-nyel,
3–0 a CSM Slatinával,
3–1 a Konstancai TT-vel.

Az élmezőny: 1. CS TT Câmpulung 14 pont, 2. Pristavu Câmpulung 12, 3-5. Steaua, Mioveni, Székelyudvarhely 11-11.