Tizennyolc gólt lőtt a sereghajtónak az Imperial

Dobos László 2019. november 04., 18:34

A román elsőosztályú teremlabdarúgó-bajnokság történetének egyik legnagyobb gólkülönbségű győzelmét aratta hétfőn délután Kolozsváron a Csíkszeredai Imperial Wet. A címvédő székelyföldi gárda 18–0-ra győzött a sereghajtó Clujana otthonában.

Nagyot javított gólkülönbségén a csíki futsalcsapat Fotó: Gábos Albin

Az első félidőben még senki sem sejtette, hogy ilyen sok gólt szerez majd az Imperial. A szünetben még csak 4–0-ra vezettek a vendégek, a második félidőben aztán a csíkiaknak szinte minden kijött, a második húsz percben újabb 14 gólt szereztek.

Az Imperial Wet novemberben és decemberben Székelyudvarhelyen játssza hazai mérkőzéseit, ezen a héten kétszer is a szomszédos város sportcsarnokában lép pályára, előbb a hétközi forduló szerdai játéknapján a Temesvári Informaticát, szombaton a Dunărea Călărași-t fogadja.

{A}

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 6. forduló:

Kolozsvári Clujana–Csíkszeredai Imperial Wet 0–18 (0–4).
Gólszerzők: Marko Prsic és Küsmödi Tamás 5-5, Stefan Rakic és Hadnagy István 2-2, Savio Valadares, Bogdan Covaci, Cristian Matei és Iszlai Richárd.
Imperial Wet: Victor Lopez Gonzales – Marko Prsic, Hadnagy István, Stefan Rakic, Savio Valadares. Cserék: Gică Dospinescu, Paltán Roland (kapusok), Adrian Pânzaru, Iszlai Richárd, Cristian Matei, Florin Matei, Bogdan Covaci, Tankó Levente, Küsmödi Tamás. Vezetőedző: Cosmin Gherman.

További eredmények:
Temesvári Informatica–Dunărea Călărași 2–6,
Dévai Autobergamo–Galaci United 4–4.
Az FK Székelyudvarhely szabadnapos volt.

A következő forduló (november 6-8.) programja:
Szerda, 16 óra
Csíkszeredai Imperial Wet–Temesvári Informatica.
Szerda, 18.15
FK Székelyudvarhely–Dévai Autobergamo.
Péntek, 13 óra
Galaci United–Kolozsvári Clujana.
A Dunărea Călărași szabadnapos lesz.

{S1}